Nagyon csomósodik hátul a hajam, mit használjak rá? Tovább lent.
Furi hajam van, hátul vastagabb szálú és göndörebb, elől egyenes, és hátul alul a nyakamnál már fésülködés után csomós.. mindig kócos vagyok ezért, ha meg itthon mondjuk 2 napig nem fésülöm, már szinte rasztásodik..:) szörnyű.. A Gliss Kur sprayket használom, könnyebben megy ugyan hajmosáskor a bontás, de hosszú távon nem használ.
Ha hátul egyenesre vasalom a hajam, akkor jobb, de mégsem vasalhatom mindig.. Mit tegyek?
Bár érdemlegeset nem tudok válaszolni, de nekem ugyanez a problémám úgy, hogy az én hajam teljesen egyenes.
Szóval várom a válaszokat:)
Képet tudok linkelni. Erről a termékről van szó. Figyelni kell mikor akciós mert úgy még olcsóbban hozzá tudsz jutni.
A szaraz, toredezett haj tud igy csomosodni.
Tudom, mert nekem terhesseg alatt lett ilyen a hajam, de nem csak hatul, hanem mindenhol.
Kifesultem es mire vegeztem a fesulessel es a masik oldalon vegighuztam mar ismet csomok voltak benne.
En egybol vagattam a hajambol, az elgyengult resztol megszabadultam. Balzsamot addig is hasznaltam, de lecsereltem taplalobbra, illetve hajpakolst is hasznaltam hetente egyszer. Ez igy segitett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!