Mi a véleményetek a Gliss Kur termékekről?
Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 14:10
1/7 anonim válasza:
Nekem csak az Asia straight pakolás jött be. A samponok szerintem kifejezettem rosszak.
2/7 anonim válasza:
a spraynek jó az illata, de nem használ semmit.
3/7 anonim válasza:
Hát... Még 100 évvel ezelőtt, mikor a Sat1-gyen láttam kb., és még naív tini voltam, elhittem, hogy ha valami, hát akkor ez meg tudja menteni a károsodott hajat az ollótól... Azóta felnőttem... Gondolom, nem ezt a választ vártad, de csodákra sajnos a tudomány mai állása szerint még mindig csak az olló képes. Sokszor a noname, olcsó cuccok a legjobbak. Én pl. esküszöm a DM Balea tubusos samponjára és balzsamjára. Előtte meg volt R'elle - az nagyon állat volt! A Gliss Kurnál a márkát fizeted meg... (Mondjuk ettől még tiniként simán kipróbáltam minden hajsampont, úgyhogy tapasztalatom az van...)
4/7 anonim válasza:
Egy fodrász ismerősöm nekem is a Gliss Kur sampont és balzsamot javasolta, az ára is azt sugallta, hogy milyen jó, de sajnos csalódnom kellett. Tényleg nagyon szép lesz tőle a haj, de egy-két nap után olyan, mintha meg sem mostam volna. Nyilván ez a munkám és életvitelem miatt is van, de a Fructis samponok és balzsamok nekem határozottan jobban beváltak, tovább marad tőle szép a hajam.
5/7 just.me válasza:
Nekem bevált, nem száll tőle a hajam, nem korpásodik, nem gubancolódik, szép fénye lesz, és kb 3-4 hónapja nem kellett vágni a hajamból se, mert nem szálkásodott el. :)
6/7 anonim válasza:
Én imádom őket. Szerintem tényleg megérik az árukat.
7/7 anonim válasza:
Puha lesz tőle a hajam, és jó az illata. De azért csodát ne várj. Nekem még mindig a 300 ft-os ricinusolaj vált be legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!