Mitől lesz fényes, könnyen kezelhető hajam?
Figyelt kérdés
Férfi vagyok, 21 éves. Nagyon nem tetszik a hajam, zsíros, ha elalszom, akkor csak teljesen bevizezve tudom lefésülni, különben összevissza áll. Tanácsokat kérnék, hogy ki milyen sampont használ, hogy haja dús, fényes, és könnyen kezelhető legyen(mint a reklámban :D). Csak bevált termékeket írjatok légyszi. Másik kérdésem, hogy körülbelül mennyi idő alatt érhető el változás a sampon használata során?2009. febr. 2. 23:19
1/1 anonim válasza:
Én a derékig érő hajamra golf balzsam(okat) használok.Minden hajmosás után könnyebben fésülöm a hajam,nem törik,és fényes..400ft körül van,és 200ml.1 használat után is meg vagyok vele elégedve..zsíros hajra gyógynövényes samponok jók.(pl csalános.konkrétan nem tudok márkát.a lényeg h minél több legyen benne a csalán kivonat)ha elalszod a hajad,esetleg zselézd be egy kicsit felkelés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!