Zsíros a hajam milyen házim praktikákkal/receptekkel lehet 'normállá' varázsolni? :D
Figyelt kérdés
2011. jan. 19. 14:00
1/4 anonim válasza:
A hajmosás házi praktikának számít?:D
Na de viccen kívül, tudom ajánlani a szárazsampont, vagy a hintőport nem mindenkinek vált be, de nekem abszolút. Kifésülöd a hajad, a hajtövedre raksz egy kis port és azt elkezded masszírozni, majd kifésülöd.
Ha nincs otthon egyik sem akkor szerintem fogd össze lófarokba, vagy csinálj belőle valami szép kontyot. Más ötletem sajnos nincs.
2/4 anonim válasza:
Alma ecetes öblités.1 liter vizbe 1 evőkanál almaecet.Könnyebben kibirod fésülni és nem lesz olyan zsiros.
3/4 anonim válasza:
Szia. Első vagyok, az almaecetes öbklítéstől nekem csak kiszáradtak a hajvégeim, a hajtövem ugyanúgy zsírosodott. Ja, és tök büdös lett a hajam. Nekem semmilyen házi praktika nem vált még be, ezért mondtam olyat, ami nekem bevált. De azért a kedves kérdező kipróbálhatja, mivel annyi ember, annyi féle haj. :)
4/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem is lehet érezni az ecetet ha 1 evőkanállal teszel a vizbe.kipróbáltam onnan tudom.Első használattól azért ne várj csodát,bár nekem elsőre is jó volt,nem zsirosodott annyira ,könnyen ki birtam fésülni pedig az én hajam festett,és más sem érezte rajtam az ecetet.Mivel kipróbáltam és nagyon jó volt azért irtam ide neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!