Milyen lesz a hajam, ha most sötétbarna és ráfestem a szőke festéket?
Milyen színt fogok kapni,vagy fog egyáltalán látszódni?
Kérlek,hogy írjatok!
köszi!
Üdv!
szerintem ha az egészet be akarod festetni, fodrásszal csináltasd és akkor szőke lesz. ha már leszivattad a barnát, utána festegetheted otthon akár lilára is.
Amúgy ha ügyes vagy akkor szőke lesz, ha nem akkor foltos lesz...
Hát nem is tudom.
Nekem sötétbarnára volt festve a hajam, és szőke szeretnék lenni.Szombatob voltam fodrásznál leszívatta, és foltos lett a hajam.:S
Azt mondta h 1 hét után rákenhetem a világosbarnát, mert akkorra ez a foltosság kopik belőle, és remélhetőleg befedi.
Szerintem ez nagyon nem jó ötlet. Tuti, hogy nem fogja befogni, esetleg a lenövésed, ami egyáltalán nem lesz szép!
Csináld fokozatosan! Ne ess neki egyszerre! Vegyél mindig 1-el világosabb árnyalatot. Én egyezer vörösből készültem barnába, de aztán el is vetettem. A bnőm, aki egyben fogrász is, akkor ő is a fokozatosságot javasolta!
Abba a hibába pedig bele ne ess, hogy mihamarabb szőke lehess gyakran fested a hajad! Mert a törött szőke hajnál sokkal szebb az egészséges sötétbarna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!