Nagyon száraz bőrre milyen tusfürdőt ajánlanátok?
nekem is nagyon száraz,pláne télen :( vakargatom magam mint aki bolhás :)
eddig baba tusfürdőt használtam, jó is volt évekig. De egy hónapja megint vakaróztam.Most vettem Pallmolive tusfürdőt olivabogyósat. Most nem viszketek.
De ha nem válik be akkor a gyógyszertárba kérj. Vagy pedig babáknak való tusfürdőt vegyél.
Régen kenegettem magam minden fürdés után testápolóval.De rájöttem rosszabb ha kenem minden nap. Így csak 3-4 naponta kenem be Nivea tejes testápolóval.
Inkább tusfürdő olajat vegyél. Pl. a Rossmmannak van egy saját márkás terméke (Isana Med). Illatanyag, tartósítószermentes és nagyon jól hidratál. Kb. 300Ft, nem egy nagy összeg.
Itt a 2.
Én amúgy néha extra szűz olivaolajat használok tusfürdő helyett/mellett. Igaz, nincs valami jó illata és nem könnyű lemosni, de nagyon jól hidratálja a bőrömet. Heti 3-4 alkalommal használom.
nekem a tusfürdő meg a szappan is szárítja a bőröm. én is folyton vakarózok :/ ezért maradtam amellett hogy mindig bekenem a bőröm fürdés után rögtön és egy fokkal jobb így.
L*-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!