Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Masszőr vagyok, át kéne...

Masszőr vagyok, át kéne siklanom rajta, de nem megy. Mit tennétek?

Figyelt kérdés
Van egy vendégem, akinek a háta iszonyatosan szőrös. Nem az a tipikus férfi hát, hogy kicsit itt-ott, hanem nyaktól derékig, sűrű, hosszú szőr borítja. Amikor masszírozom a hátát, az ujjaim között maradnak a szálak. Jóformán dolgozni sem lehet rajta, mert összecsomózom neki, ahogy dörzsölöm. Nem vagyok kényes, mindent elviselek, de miután nálam van, elkap a sírógörcs, és fél napig lelki beteg vagyok. Nem akarok vel bunkó sem lenni, de nem bírom tovább.
2011. jan. 18. 18:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
70%
Én kozmetikus vagyok.Mikor férfi kér intim gyantát dobjam ki?Ez elhivatottság kérdése!!!A munkáddal foglalkozz,ne azzal amit épp csinálsz.Ilyen alapon nem lenne sem fogorvos sem nőgyógyász.Ha nem bírod add fel ezt a pályát.Nem egy masszőrnek kell megfelelni,ha nem tudod megcsinálni az gáz.Nem mindenki szőrtelen és habtestű!!!Bocs a kiakadásért.
2011. jan. 19. 07:49
 12/20 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nyugodtan leépítheted, ha azt mondod, hogy ez az egy dolog van, amit nem bírsz elviselni, minden mást igen, akkor egyáltalán nem ér annyit ez az egyetlen vendég, hogy emiatt kikészülj fél napra. Van ilyen, nem kell mindent elvállalni, ettől még nem fog összedőlni a világ, és semmivel sem leszel rosszabb masszőr. Udvariasan ajánlani kell neki valaki mást, ennyi.
2011. jan. 19. 09:13
 13/20 A kérdező kommentje:

07:49!

Ha a masszőrt és a kozmetikust egy lapon említed, grat neked! :) Ennyi ésszel szabad lábon...

2011. jan. 19. 17:19
 14/20 anonim ***** válasza:
Miért ne említeném?Szerinted az én munkám egy leányálom?Nekem nem az a dolgom,hogy akkor jöjjenek,ha szép a bőre a szemöldöke,egy szőrszál nincs rajta.A tiéd meg az,hogy a vendéged elégedetten,kipihenten távozzon!Mellesleg,ha nem egy nagyvárosban laksz a leépítésének úgyis híre megy és ne akard,hogy bármi olyat mondjon rólad,mert akkor nem kizárt,hogy ugrik a többi vendéged is!!!Ja,tényleg nem említem magam veled egy napom,mert az én tudásom nem áll meg az izmok elhelyezkedésénél.De csodálkozok rajta,hogy még egyáltalán van vendéged ilyen hozzáállással.
2011. jan. 20. 07:28
 15/20 anonim ***** válasza:
Egy a lényeg én nem szoktam így reagálni semmire,ezért bocsánatot kérek!Ezt a problémát meg tudod oldani,ha tapintatos vagy.
2011. jan. 20. 11:50
 16/20 A kérdező kommentje:

Csak azért nem említeném egy lapon a kettőt, mert neked az a munkád, hogy a szőrrel is dolgozz! Engem meg a túlzott mennyiség akadályoz a munkában. Egyrészt csomózom a dörzsöléseknél, hiába teszek rá krémet, olajat! Így nem lehet alapos munkát végezni egy háton. Másrészt pedig nem bírom elviselni. Nem csupasz csigákat várok masszázsra, de hogy kicsit felhomályosítsalak, linkelek neked egyet: [link] Az úriember tökéletes hasonmása...

A vendégeim létszáma pedig ne okozzon fejtörést, hidd el, van munkám! :) További szép estét!

2011. jan. 20. 18:12
 17/20 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem vagy vele olyan viszonyban,hogy elmondd mi a problémád.Közösen keressetek rá megoldást.Tudsz érvelni a munkád akadályozásával az esetlegesen azzal is,hogy ez a szőrmennyiség nem esztétikus.Ha nem megkerülöd,hanem megbeszéled vele tisztelni fog érte!Én már találtam lapostetűt,rühösséget!Volt egy hölgy vendégem is akinek a lába szőrősebb volt,mint a bátyámé,de rá tudtam venni,hogy ez minden csak nem nőies.Egy kis bátorság és szerintem megoldható a probléma.
2011. jan. 21. 07:25
 18/20 A kérdező kommentje:
Persze, tudom...nem is ezzel van a probléma. Én is szeretek egyenes lenni, és nem kibeszélni a másikat. Csak nem akarom szegényt megbántani. Tisztában van vele, mert mielőtt felfeküdt az ágyamra, megjegyezte, hogy jó sok vivőanyagot használjak, mert az ő szőre beszívja. Tehát tud róla. Csak hogy adjam tudtára megbántás és kínos percek nélkül? :) Mellesleg minden tiszteletem a tied! :) Ez a lapostetű és rüh kiverte a biztosítékot! :) Azt hittem, akik már kozmetikushoz is járnak, azok tök igényesek...
2011. jan. 22. 09:02
 19/20 anonim ***** válasza:
Áh:),ne hidd!Sajnos elég kellemetlen volt megmondani elöször én is reménykedtem,hogy nem az.Utánna mondtam null pánik elhúzok a gyógyszertárba és hozok tetűirtót:).Én is vettem vagy 3 üveggel egyszerre,kiderült az oviból került haza.De térjünk vissza a tiédre.Ha tudja akkor vesd fel,hogy nem szeretne rá inkább megoldást találni?Egy vendég,fizet!Ne csússzál le a róla a szőr miatt.A következő alkalommal hozd szóba,ha hajlik rá írok megoldást.Neki se jó ez szerintem.De addíg is gondolkozok mivel lehetne ezt nagyjából kiküszöbölni!
2011. jan. 22. 15:15
 20/20 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm! :)
2011. jan. 22. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!