Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi lehet a combomon ez a...

Mi lehet a combomon ez a sömörszerü kör alaku folt ami szaraznak tunik?

Figyelt kérdés
Kb. 1 honapja kijott a combom belso felen egy dio nagysagu kor kirajzolodas ugy nez ki mint vmi somor,amjd ra 2 hetre melette egy kisebb de ugyanilyen kor. Mi ez,es veszelyes?
2009. febr. 2. 17:49
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem testáplózd sokat, mondjuk elsősorban kamillás, börnyugtató testápolóval. de gondolom használsz testáplót. de télen amúgy is szárazabb a bőr. testáplózd naponta többször is. ha mondjuk kb egy hét múlva nem javul és csak terjed, akkor menj el bőrgyógyászhoz, kapsz majd rá valamit. de szerintem nem lehet valami komoly.
2009. febr. 3. 02:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt, szerintem ekcéma, de testápolóval kentem csak, és elmúlt (:
2009. febr. 3. 22:04
 3/4 anonim válasza:
Akár bőrgomba is lehet... sosem tudhatod... futás a bőrgyógyászhoz majd ő megmondja mit tegyél vele és hogy mi az:)
2009. ápr. 25. 13:53
 4/4 anonim válasza:
Lehet, hogy pikkelysömöröd van. De reméljük nem, mert nem gyógyítható. Sajnos nekem ilyen van...
2011. dec. 13. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!