Az baj ha minden nap hajat mosok?
Figyelt kérdés
2009. febr. 2. 15:59
1/7 anonim válasza:
Igen, mert nagyon gyorsan fog zsírosodni. Használj, külön zsíros hajra való sampont, vagy egyéb célzott hatású sampont. Legtöbbször segít, és nem kell naponta hajat mosni.
2/7 anonim válasza:
A barátnőm edzésekre jár és ő mindig hajat mos utána,ez baj?
3/7 anonim válasza:
Nem egészséges de edzés után én sem tudnám elképzelni, hogy ne mossam meg. Ha valakinek nem izzadás jellegű problémája van csak simán gyorsan zsírosodik a haja akkor használjon szárazsampont. Felszívja a zsírt a fejbőrről de abból sem érdemes sokat ahsználni és több nap egymás után! 1-2 nappal simán elhúzza hajmosási időt és teljesen természetes : zea mays (kukorica) és kaolin van benne.
4/7 anonim válasza:
hat kiszarad nagyon konnyen a hajveg es toredezett lesz.. nah meg nagyon hamar zsirosodik.. szoval nem ajanlott.. az meg mas teszta hogy sportol es megizzad a feje mert akkor igen..mert kicsipi az izzadtas.. en hetente 2x mosom es normalisan igy is kell.. aztan twengeren ha votlam midnen nap mostam mert a sos viz szaritja meg midnen.. de ilyenkor kell hasznalni balzsamoakt:)
5/7 anonim válasza:
szerintem menj el fodrászhoz. kérj tanácsot, vegyél esetleg a fodrásznál kapható sampont. ez biztosan drágább lesz(bár én nem vettem még), de biztosan gazdaságosabb annál, mintha a mindennapos hajmosásokkal tönkreteszed a hajad és kb hetente kell új sampont venned. ha nem akarsz fodrászhoz menni, mindenképpen drágább samont vegyél, a hajtípusodnak megfelelőt, próbáld mondjuk 3 naponta mosni és kevés sampont használj egyszerre. a samponhoz, vegyél ugyanolyan balzsamot, vagy pakolást is, az még sokat segíthet.
6/7 anonim válasza:
Baj, de inkább mosdd mindennap monthogy zsíros fejjel mászkáj.
7/7 anonim válasza:
Nem tesz jót tényleg, még akkor sem, ha a samponra rá van írva, hogy gyakori használatra. Sajnos nekem is eléggé zsírosodik a hajam, és ha tegyük fel, vasárnap este mosom, kedd reggelre tiszta zsír. A fent már említett száraz sampont, vagy akár a sima hintőport tudom ajánlani. Nekem így sikerül egy nappal elhúzni a hajmosást.
A zsíros hajra való samponokról meg csak annyit, hogy én szinte mindet kipróbáltam, és semmi eredmény. (A méregdrága V betűvel kezdődőt is, attól meg úgy kiszáradt a fejbőröm, hogy még.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!