Mi a véleményetek arról, hogy manapság egyre több férfi vasalja a haját? Illetve, hogy áll nekik pl az emo illetve a hardcore-s hajköltemény? (mert legtöbben ezek miatt vasalják a hajukat tapasztalatom szerint)
mint pl Oliver Skyes vagy Andy Six.
értelmes kommenteket pls :)
kövezzetek meg de engem nem zavar... mondjuk nem ismerem a két említett illetőt, és most nincs is kedvem keresgetni rájuk, de alapvetően nem zavar, van akinek jól áll, persze van ami tulzás. látszodjon a szeme, legalább az egyik mindneképpen.
de talán engem azért nem zavar mert már jopárszor sminkeltem együtt pasikkal, valahogy hozzászoktam. de először nekem is furcsa volt, emlékszem hogy nevettem mikor először exem kölcsönkérte a szemfestékem:D
engem is meg lehet kövezni...de akinek jól áll annak jól áll:DD
ja és ha már túlzás...az nagyon gáááááz!
Andy Sixx egy nyomoronc paraszt. Még a nevét is lopta: Nikki Sixx a Motley Crue basszerosa, aki egy nagyon nagy arc, és pont az ilyen senki kis férgeket akarja cikizni a zenéjével. Néztem fotokat a gyerekrol néhányon Kiss-es, meg rock zenekaros polokban pozol, és ez szánalmas, mert a rockerek pont a hozzá hasonloakat akarják kiirtani.
Bocs, ezt le kellett irnom. A kérdésre válaszolva: az emokat meg ilyeneket nagyon gyulolom, de a hajvasalás ettol fuggetlenul, vkiknek jo áll.
Nem ez alapján ítélek el egy embert... Ha az összkép rendben van, akkor felőlem csinálja. Oli Sykes meg isteni pasi. :$ :D
18L
Én nem kérek senkitől se véleményt h jól áll-e
Nekem tetszik a hajam azt kész.
Az meg h a rockerek kit akarnak kiírtani az kicsit túlzás :)
18/F
Szio en emo vagyok bar ink scenenek mondanam magam.
Szerintem van akinek jol all az vasalja nyugodtan mert szerintem helyesebb fiuknal a vasalt haj mint az ecset.:D
Aprobb ekezethibakert sry mert teloroll vok:D
14l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!