Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A spermától elmúlnak a pattaná...

A spermától elmúlnak a pattanások?

Figyelt kérdés
ha beledörzsölöm a bőrebe, majd lemosom azt.
2011. jan. 17. 22:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a pasiknak az arcukra jó a sperma, ők rákenhetik akár a sajátjukat is, akár egy másik pasijét is. A lányok allergiásak a spermára. Szerintem kend a saját hüvelyváadékoddal.
2011. jan. 18. 12:42
 12/15 A kérdező kommentje:
persze, hát minden emberi váladék jó valamire, ezért szép az emberi test, gyógyszert termel saját magának.
2011. jan. 18. 14:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Ja, pisi, kaki, sperma, takony... Kész házi patika! :D
2011. jan. 18. 18:00
 14/15 anonim ***** válasza:
ha lenyeled akkor szebb lesz a bőröd. a csak rákened akkor éget, [vagy legalábbis nekem] mert a legtöbb pasi spermája savas kémhatású. nyeld le.
2011. jan. 18. 18:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Menj ki a napra napi 10 -15 percre mindenféle naptejek nélkül aztán fürödj le hideg vízzel, kb: a 4 naptól minden ragyád lefog ugrani rólad, testrészedtől függetlenül.

Keress valami félre eső helyet ahol senki nem lát meztelenül és ott napozz, így nem ijesztesz meg senkit és nem fognak téged sem zavarni a furálló tekintetek.

Viszont ha csak az arcod ragyás akkor hiába kensz rá spermát, emberit/ állatét: ló, bika, bivalyét csak ideiglenesen oldja meg ha szervi baj okozza a kiragyásodásodat.

Táplálkozz jól, mozogj, napi egyszer MINIMUM lefekvés előtt moss arcot hideg vízzel miután szappannal ALAPOSAN átmostad(MINDEN NAP). NEM MELEGGEL, HIDEGGEL! Ha szar akkor is hideggel kell, mert a meleg víz mindenféle bacilusnak a melegágya, hideg víznek meg ezeregy jótékony hatása amellett, hogy jót tesz a bőrödnek.

2021. szept. 3. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!