Miért nem kapok sehol ilyen szőkítőt? Kivonták a forgalomból?
2011. jan. 17. 17:23
1/10 anonim válasza:
Remélem nem, mert ilyet használtam régen, és megint szeretnék szőke lenni (most épp barna a hajam).
De hiába keresem mindenhol, nem találok:S
2/10 anonim válasza:
3/10 A kérdező kommentje:
sziasztok!
nekem szőkítve van a hajam,nem festve,de azért köszi!
2011. jan. 18. 15:30
4/10 anonim válasza:
Ez érdekes akkor nem értem a kérdést.Lehet hogy akkor másnak kerested.
5/10 A kérdező kommentje:
Mit nem értesz?
palette blond szőkítő van a képen...
2011. jan. 20. 14:20
6/10 anonim válasza:
Amit találtam neked ,abban van szőkitő por is pl: a Palette E20-ban is van.Rá van irva a dobozára hogy 4-6 árnyalatot sziv ki.Nem festéket találtam neked hanem szőkitőt.De a Deluxban is van ami kivilágositja a hajtövet.Anno anyukám is az E20 használta.Gyönyörü volt a haja.Nem azt mondtam hogy próbáld ki csak elmondtam hogy jó.
Remélem érted most már?Vagy mit nem értesz?:)))
8/10 anonim válasza:
Na mit találtam szőkitő,leirom hogy lásd szőkitő van a képen.Látom miket irogatsz annak aki segit neked.
9/10 A kérdező kommentje:
nem értetlenkedek...a hamvas az hamvas,nem egyszerű szőkítő pl...köszi,találtam közben,beleírták hogy megmarad ez a szőkítő,de átmegy a deluxe családba
2011. jan. 22. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!