Letezik olyan szer amivel otthon kitudnam szedni a festeket a hajambol? Ha igen hol lehet venni mia neve es mennyi?
Figyelt kérdés
2009. febr. 2. 09:42
1/7 anonim válasza:
Oxy Reload a neve... de vigyazz mert azokat a vleemenyeket hallottam hogy festett fekete hajra nem jo... mert azt nem szedi ki :) de ha mas szinu a hajad akko 100% os sikert erhetsz el vele:P
2/7 anonim válasza:
jah es elfelejtettem odairni hogy ez a szer egyaltalan nem karositja vagy roncsolja a hajszalakat!!
3/7 A kérdező kommentje:
koszi:*
2009. febr. 2. 15:17
4/7 anonim válasza:
Oxi reload:
Az önblokkoló formula lehetővé teszi a festett hajból történő kozmetikai pigmentek eltávolítását anélkül, hogy érintené a haj természetes pigment állományát.
Az eltávolítás a hajszerkezet serülése nélkül valósul meg.
Ha bemész egy fodrászcikkesbe ahol nem csak dísznek áll egy túlfestett szőke nő hanem érti is a dolgát és színlehúzót kérsz valószínűleg többfélét is fog tudni ajánlani. Gyakorlati tapasztalatom sajnos nincs ezekkel a termékekkel kapcsolatban de nemrégiben utánna olvasgattam én is neten, olyan 200Ft környékén láttam ezeket.
5/7 anonim válasza:
Az oxi reloadnak 30 ft grammja. Rövid hajra 100-150 gramm hosszú hajra 400-600 gramm kell a többi a kettö között, meg attól is függ mennyire dús a hajad.
6/7 anonim válasza:
ja és fodrászkellékesben drogériában lehet kapni.
7/7 anonim válasza:
Jajj bocsánat msot néztem elírtam. Igaza van az előttem írónak 30Ft grammja, én iylen előrecsomagolt dobozos verzióval találkoztam az 2000Ft volt és nem 200.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!