Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kék szeműeknek jól áll a...

Kék szeműeknek jól áll a fekete haj?

Figyelt kérdés
2009. febr. 1. 21:26
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
szerintem nagyon is,de csak abban az esetben ha nem olyan vilagos a borod,mert akkor nagyon sapithat a fekete hajszin
2009. febr. 1. 21:36
 2/10 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem a fekete haj, hófehér bőr, és azok az igazi kék szemek a szép, ez az összeállítás gyönyörű összképet eredményez.
2009. febr. 1. 21:43
 3/10 anonim válasza:
55%
egy barátnőmnek évekig volt fekete a haja és kék a szeme, nagyon jól nézett ki. Most vörös, szerintem ez annyire nem jó neki.
2009. febr. 1. 21:44
 4/10 A kérdező kommentje:
és a festett rézvöröst btudom vele festeni? tehát nem dobja le?
2009. febr. 1. 21:46
 5/10 anonim ***** válasza:
74%

Ezt írd ki új kérdésbe (:

Amúgy azt mondják ritka, de szerintem szép.

Nekem is kék szemem van, és hozzá festett fekete hajam :P

2009. febr. 1. 23:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2 évig volt fekete hajam, alapszíne a hajamnak szőke.Untam, hogy mikor nő lefelé a fewkete akkor látszik a szőke.Így ismét szőkére váltok.De egyébként nekem is kék szemem, és világos bőröm van.
2009. febr. 2. 08:45
 7/10 anonim válasza:
41%
az nagyon jo!!!:Dnekem nagyon tetszik az olyan:D
2009. febr. 2. 12:45
 8/10 anonim ***** válasza:
75%
nekem viszonylag világos bőröm van , és eléggé világosbarna szürkés szemem, fekete szemceruzával ha kihúzom a szemem drámai a hatás :) amugy képeken jobban tetszik a kék fekete összeállítás.. viszont kb 15 évig voltam szőke.. (platinaszőke) váratlan fordulat volt amikor átfestettem.. sokan mondják h fessem vissza szőkére.. mert ígymár túl fekete vagyokxD de nembaj.. szeretem ezt a színt :D karakteresebb mint a szőke..
2009. febr. 13. 23:00
 9/10 anonim ***** válasza:
juj :D miért írtam világosbarnát?: D (világoskék akart lenni) bocsánat :)
2009. febr. 13. 23:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Sztem kék szemhez a barna haj illik a legjobban, de feketéhez sem néz ki rosszul sztem.
2009. aug. 16. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!