Tervezi valaki, hogy levágatja a hosszú haját? .
Figyelt kérdés
Megvenném, vagy elkérném. Parókakészítéssel foglalkozm gyerekkórházaknak, nekik készítjük a parókákat. Minimum feltétel a 40 cm hosszú egészséges, festetlen haj2011. jan. 15. 19:19
1/2 anonim válasza:
Szerintem ne nagyon reménykedj. Általában nem azért növesztik az emberek a hajukat, hogy utána odaadják valakinek. Amerikában vannak, akik bedőlnek a Locks of Love-nak meg a hasonló szervezeteknek, de itt szerencsére még nem annyira elterjedt. Ők is azt hirdetik, hogy a beteg gyerekeknek készítik a parókákat, közben meg adják el a hajhosszabbítóknak. Ázsiában külön ipar van rá, sokszor hallani, hogy a nők haját gyakorlatilag a buszon ellopják, levágják. Persze vannak, akik tisztességesen és tényleg a gyerekekért dolgoznak, de a sok rossz tapasztalat miatt ők sem nagyon tudnak érvényesülni.
2/2 anonim válasza:
A hajam.hu oldal fórumán sokan próbálnak hajat eladni, próbáld meg ott.
Bár nem hinném, hogy bárki odaadja "csak úgy" a minimum 40 centis haját, szerintem a piaci ár alatt nem tudsz ott sem alapanyagot beszerezni.
Gyerekkórházak vesznek parókát? Ilyenről még nem is hallottam, csak hogy akinek receptre felírják, (betegség vagy kemó miatt hullott ki), az kedvezményesen vehet parókát az orvosikellékesben meg több készítőnél is.
:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!