Lehet valahogy halványítani a bőröm megmaradt hegeket, kis foltokat?
Figyelt kérdés
A kezemen van egy kis 1 centis csík, ami úgy keletkezett, hogy egyszer elvágtam,bevarasodott és rendesen nem gyógyult be. Valamint a felső karomon van pár pattanásból megmaradt barnásabb foltocska, ezeket lehet halványítani?2011. jan. 15. 11:59
1/4 anonim válasza:
A pattanásosak egy idő után biztosan elmúlnak, ha csak nem kapargattad szét őket. Nekem is volt egy nagyon hosszú fehér csík az alkaromon, ami egy vágás után begyógyult heg maradványa volt, de ma már semmi sem látszik. Pár évbe mondjuk beletelt.
2/4 anonim válasza:
erre én is kíváncsi lennék. nekem is van egy pár csíkom:D de azok már több mint öt éve megvannak
3/4 anonim válasza:
A gyógyszertárakban van rá vmi,régen én is akartam venni,de nagyon drága volt 4 éve 10000 ft,de aztán nekem halványodott,alig látszik már.Kérdezz rá sztem,vagy nézd meg neten,hátha találsz vmit.
4/4 anonim válasza:
contractubex gélt lehet kapni hegekre, nem olyan drága 1-2e ft lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!