Szerintetek milyen színű és hosszúságú haj állna jól nekem? (kép is van magamról)
Ha jól veszem ki, elég magas a homlokod, tehát mindenképp oldalt elválasztott vagy frufrus frizura lenne jó. Én el tudnék képzelni egy rövid fazont, ami kiemeli az arcod vonalát.
Valami ilyesmire gondolok:
Ezek még hasonlóak, a tablókép alapján felmért stílusodhoz kevésbé illenek, de nem tudhatjuk, ennyi év alatt mennyit változtál:
És mindenképpen egy természetes barna vagy szőke vagy a kettő közötti színt ajánlanék. A barnát már tudod, milyen, a szőke akkor jó, ha változtatnál. Viszont a festés nem tesz jót a hajnak, ezt mindenképp mérlegeld!
Tessék egy kép magamról,ami nem Facebook-os!Nagyon szépen köszönöm egyébként a hasznos válaszokat!
Ez esetben ajánlom, hogy hennával fesd a hajad. Anyukám pont az ősz hajszálak miatt csinálja (bár neki már elég sok van), és gyönyörűen befogja őket. Nem is szokta túlbonyolítani a festést, hanem a festéket, mintha samponnak hajat mosna, úgy dörzsöli be a hajába. Megvan a dologak az a nagyon nagy előnye, hogy mivel nem szintetikus festék, ezért egyáltalán nem látszik, hogy festett. Viszont minden szintetikus festékről messziről látszik, hogy festve van, mert van egy természetellenes fénye.
Egyébként a henna barna színt ad egy enyhe vöröses beütéssel, de úgy tudom, létezik olyan is, amiben nincs ez, csak a sima barna.
Frufru. Hossz mindegy. Igazából meg tök mindegy mit akarsz, mert úgyse olyanra csinálja a fodrász. XD
Ja és érettségi óta nagyon sokat változhattál, szóval inkább egy mostani kép alapján kellene dönteni. Ja és színeset, ebből nem látom a szemed színét, a bőrtónusod, stb. Csak tapasztalatból, én vonásaimban is sokat változtam a tablóképhez mérten, pedig még csak 3éve volt... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!