Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Újpesten keresek kozmetikust,...

Bozsikrisz kérdése:

Újpesten keresek kozmetikust, aki reális árakon, és jól dolgozik. Tudtok valakit ajánlani?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy megbízható kozmetikust találni Újpesten. Esetleg a környező kerületekben (13,15)
2011. jan. 12. 18:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Száva Katalin,(30)924-5859

4. ker. Tungsram u. 51

Én kb.3 éve járok hozzá, előtte elég sok helyen megfordultam. Ő nagyon ügyes, alapos, és az árai is barátiak.

Jó szívvel tudom ajánlani:)

2011. jan. 12. 18:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen, Száva Kati!!

Én is hozzá járok évek óta:) Imádom a csendes környezetet, és azt, hogy nincs jövés-menés a kozmetikájában.

2011. jan. 12. 18:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Én Csóka Anettet tudom neked ajánlani. Újpest-központnál van a szalon,ahol dolgozik. Már elég rég óta járok oda,ezért bátran ajánlom! :)

[link]

2011. jan. 12. 19:33
 4/4 A kérdező kommentje:

Voltam tegnap a Száva Katinál.

A hölgy nagyon jó fej, a kozmetikája is igényes, úgyhogy maradok nála!

Köszönöm a tippet;)

2011. jan. 27. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!