Volt egy miteszer az arcomon. Megprobaltam kinyomni, ami ugyan sikerult is, de a borom alatt egy kicsi folt, azt hiszem veralafutasos lett, es seb is lett. Mitol mulna el ez a seb?
Szia!
Sajnos ezt nem valószinü, hogy sminken kívül mással is el tudnád tüntetni. A véraláfutásnak idő kell, hogy elmúljon, visszahúzódjon. A kérdésedből nem derült ki, hogy fiú vagy-e, de ha igen, akkor is nyugodtan használj korrektort. Nem ciki, nem is látszik, hogy azt használsz. Az tutira befedi.
Lany vagyok. Csak az a helyzet hogy nem eltuntetni szeretnem, hanem hogy elmuljon.
Kb mennyi ido kell neki ? De valamikor ugye el fog mulni ? Vagy talan evekig lesz egy piros folt az arcomon ? :P
Ertem koszi szepen a valaszokat!! Megnyugtattatok, hogy el fog mulni. mAr minden rosszat elkepzeltem.XD
Koszi megegyszer! :)
Szia.
Én is tele vagyok mitesszerrel. Néha ki is nyomkodom, ha muszáj :s
Nekem is volt már nagyon csúnya, max 1 hét kb tényleg és elmúlik. De egyénfüggő, lehet neked több, kevesebb időbe telik majd. De nem marad ott az 10000%! :)
Addig is marad a smink. Kenj rá korrektort, alapozót, púdert. Ha otthon van akkor viszont tisztítsd meg és hagyd szellőzni.
Felesleges ilyen pattanástalanító izékkel kenegetni, hiszen ott már nincs pattanás! Az egy seb vagyis véraláfutás is... néha fertőtlenítsd le pl. arctonikkal. De fontos az is, hogy krémezd így jobb lesz a bőr állaga és előbb gyógyul be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!