Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Epilátor nagyon fáj? Milyen...

Epilátor nagyon fáj? Milyen márkájút ajánlotok?

Figyelt kérdés
És mivel kenitek be utána a bőrötöket?
2009. jan. 31. 12:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer probáltam ki az epillátort de elég sz@r érzés...:S azért az tépi ki a szőr de rendesen...szerintem utánna valami hidratálót használj mert tényleg fáj.mellesleg én a gyantát ajánlom met az nem olyan fájdalmas és még a szőr is ritkul.
2009. jan. 31. 12:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha először használod, nagyon fáj. De meg kell szokni. Én pár alkalom után hozzászoktam, ma meg már alig érzem.
2009. febr. 1. 00:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát amikor először csinálod az nagyon fáj de miután hozzászokottál meg se fogod érezni.Én először lefürdök, aztán Neutrogénával kenem be mert nagyon száraz a bőröm, de bármilyen más testápóló is jó rá a lényeg az hogy pótold az elvesztett védőréteget.
2009. febr. 1. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!