Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A rendszeres sminkeléstől...

A rendszeres sminkeléstől gyorsabban öregedik a bőr?

Figyelt kérdés
2009. jan. 31. 09:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Megfelelő ápolás, hidratálás, tisztítás mellett nem, ha jó minőségű kencéket használsz.
2009. jan. 31. 10:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha éjjel nappal ki vagy kenve alapozóval, és vastagon hordod fel a szemhéjpúdert, akkor hazsnálhatsz bármilyen mesterkozmetikumot, idő előtt fog öregedni. ugynis minden dekorkozmetikum tele van kemikáliákkal. annyit tehetsz, hogy ha hazaérsz, akkor lemosod a sminket, és hagyod pihentetni a bőröd.
2009. jan. 31. 14:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a valasozm! Nagyon fontos hogy minden este lehetoleg minel ham,arabb pl ha delutan hazaersz es mar kise mesz akkor mosd le a sok festeket..hogy pihenjen a borod.. es kennd be valami hidratalo kremmel utanna... Aztan meg szerintem a mostani kence ficek mar nem olyan karosak mint a regiek..csak jobban kivannak fejlesztve..
2009. jan. 31. 15:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem öregedik gyorsabban a bőr.Nincs rá ilyen hatással a jó minőségű dekorkozmetikum.Sőt, bőven lehet jótékony hatásuk is amellett, hogy jól érezzük magunkat tőlük.

pl.Az alapozók antioxidánsokat, vitaminokat ((általában C-, és E-vitamint), hidratáló anyagokat , továbbá napfényszűrőt is tartalmazhatnak.

2009. jan. 31. 23:23
 5/7 Szepyke válasza:

hát én tavaly kezdtem el "igazán" sminkelni magam-(20)elötte 2évig szemcerka és ennyi.

most szemfesték,cerka,szempillaspirál,esetleg szájfény.mondjuk én baromira félek,h megöregszik a bőröm.

am.meg állítólag hidratálni kell krémmel,és akkor regenerálja magát-tervben van h veszek arckrémet.

és az elöttem szólónak is igaza van: vannak olyan minőségi alapozók,festékek,amik nem csak,h nem öregítenek,hanem fiatalítanak(olyan 40+os sminkcuccok pl az AVONnál vannak, amik "ránctalanító rúzs","hidratáló és ránctalanító alapozó"stb..)tehát nem mindegy,h milyen minőségű a sminkcuccos

2010. szept. 1. 09:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha nem mindennap sminkeled magad(azaz hagyod a bőrt lélegezni),ha mindig alaposan letisztítod a sminket mielőtt lefekszel aludni,utána bekened a bőrtipusodnak megfelelő arckrémmel nem lesz semmi baj.

Nézd meg VV4 Évát,éjjel nappal sminkben van,abban alszik,miután felkel még ráfest még egy réteget az arcára. Nyáron is agyon sminkeli magát,és a tűző nap,a magas hő,szó szerint beleégeti az arcába az alapozót...

Na ha ezeket csinálod mint ő akkor 28évesen te is 40évesnek fogsz kinézni..

2011. okt. 30. 16:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Azt azért megjegyezném, hogy Éva genetikailag is szarul néz ki+a a vedelés, attól ilyen ronda a bőre főleg!
2011. okt. 30. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!