Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek a Head&Shoul...

Mi a véleményetek a Head&Shoulders samponokról? ELtüntették a korpát a fejbőrötökről? Bevált?

Figyelt kérdés

kb 1 hete elkezdett korpásodni a hajam volt hogy máskor is volt több a fejbőrömön de most tényleg sok van.

anyum szerint megfázott a fejem...

engem nagyon zavar főleg hogy még viszket is és mikor kaparom akkor a hajam felszínére feljön és eléggé látszik, ciki....

nektek bevált ez a sampon?

használjátok?

mi a véleményetek róla?

2011. jan. 11. 15:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem egyik Head&Shoulders sem használt. :( Viszont van aki arra esküszik, szóval egyén és korpa függő.

Nekem például a Sunsilk korpa elleni sampontól múlt el, de azt már nem lehet kapni. Most Bánfi (Herbária) van és nincs korpám.

2011. jan. 11. 15:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem nem vált be,viszont a Seborin igen.
2011. jan. 11. 15:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem bevált a head&shoulders is régebben, most bánfit használok, hogy serkentsem a hajnövekedést, és most sincs korpám.
2011. jan. 11. 15:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!