Van kimosható hajfesték vagy hajszínező?
Otthoni használatra szeretnék olyan hajszínezőt vagy festéket, ami kimosható (és nem olyan, ami lekopik..., hanem ami kijön már az 1.hajmosás után.). Valaki tudna segíteni? Egyáltalán van ilyen? Melírozni is lehet vele? Hol lehet ilyet beszerezni? Mit tudtok ajánlani? Rögtön az első hajmosásnál kijön?
[Még sosem festettem a hajam, létszíves adjatok tippeket. Köszi előre is.]
Tapasztalatokat is várok.
Én hajfestő spray-ről hallottam már.
Tuti, hogy az első hajmosás után kijön, de sajna nem hosszantrtó. A flakonra az volt írva, hogy egy hétig tartós.
(azért nem vettem, mert csak kék, meg pink színben volt)
18/F
az jóó:) köszi a segítséget.. azért várom a többi válaszolót is:D mert nem kékre akarom a hajam.:)
és ha valaki tudna segíteni abban is, hogy világosbarna hajból ilyennel lehet-e szőke kimosható melírt? azt is megköszönném:D
Na én meg pont hogy kékre akarom :D
Előttem szóló... te milyen üzletben láttál ilyet és kb mennyibe került?
Köszi.
én láttam ilyen instant színezőt v mit. normális színekben, de nem tudom h hány hajmosást bír. szal biztos hamarabb kijön, mint a színező, de lehet h nem az első után....
drogériában v nagyobb élelmiszerboltban már lehet kapni, nézz utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!