Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van kimosható hajfesték vagy...

Van kimosható hajfesték vagy hajszínező?

Figyelt kérdés

Otthoni használatra szeretnék olyan hajszínezőt vagy festéket, ami kimosható (és nem olyan, ami lekopik..., hanem ami kijön már az 1.hajmosás után.). Valaki tudna segíteni? Egyáltalán van ilyen? Melírozni is lehet vele? Hol lehet ilyet beszerezni? Mit tudtok ajánlani? Rögtön az első hajmosásnál kijön?

[Még sosem festettem a hajam, létszíves adjatok tippeket. Köszi előre is.]

Tapasztalatokat is várok.

2009. jan. 30. 21:43
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
És mi a különbség a hajfesték és a hajszínezés között?
2009. jan. 30. 21:45
 2/14 A kérdező kommentje:
amúgy a google-ban rákerestem már, de mindenhol más van, és nem egyértelmű, hogy mennyi ideig marad rajta a festék a hajon...
2009. jan. 30. 21:49
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Én hajfestő spray-ről hallottam már.

Tuti, hogy az első hajmosás után kijön, de sajna nem hosszantrtó. A flakonra az volt írva, hogy egy hétig tartós.

(azért nem vettem, mert csak kék, meg pink színben volt)

18/F

2009. jan. 30. 21:54
 4/14 A kérdező kommentje:

az jóó:) köszi a segítséget.. azért várom a többi válaszolót is:D mert nem kékre akarom a hajam.:)

és ha valaki tudna segíteni abban is, hogy világosbarna hajból ilyennel lehet-e szőke kimosható melírt? azt is megköszönném:D

2009. jan. 30. 22:00
 5/14 anonim ***** válasza:

Na én meg pont hogy kékre akarom :D

Előttem szóló... te milyen üzletben láttál ilyet és kb mennyibe került?

Köszi.

2009. jan. 30. 23:37
 6/14 anonim ***** válasza:
50%
En Romaniaba lakok... Itt patikaba kertem volt tobb szinbe en lilat es rozsaszint vettem.. amugy a lilaval hamvasitani tudtam a szoke tincseim olyan szurkes feheresek lettek.Igazabol valamilyen fertotlenito volt borre a szer de hajra is hasznalhato ilyen szinezokent es egyaltalan nem artalmas! Nalunk kicsi uvegkekbe lehetett kapni es par cseppet kelett tenni 1 liter vizbe.. vagy attol fugg milyen mennyisegu vizbe keverted, ha tobbet tettelk bele akkor sem baj csak jobvban beszinezi a hajadat. Es hogy befoglya kicsit jobb volt ha 2 percig aztattad benmne a hajadat mert jobban befogta.Atszamolva vagy 200 - 300 Ft volt es mar 1 eve megvan es meg midnig van benne:) Szoval megeri:P
2009. jan. 31. 08:22
 7/14 A kérdező kommentje:
én olyat szeretnék, ami már az első hajmosás után kijön v. kihozza a víz, vagy nem tudom...
2009. jan. 31. 12:44
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

én láttam ilyen instant színezőt v mit. normális színekben, de nem tudom h hány hajmosást bír. szal biztos hamarabb kijön, mint a színező, de lehet h nem az első után....

drogériában v nagyobb élelmiszerboltban már lehet kapni, nézz utána

2009. jan. 31. 13:09
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Létezik ilyen hajhab ami 2 max 3 hajmosástól kijön:) Természetes színekben:)
2009. febr. 3. 21:36
 10/14 anonim ***** válasza:
50%
jajj...színes hajlakk! ennyi!..százforintosba meg mindenhol lehet kapni! van amikor úgy van hogy elalszol és reggelre semmi nm is látszik:))
2010. febr. 15. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!