Mit lehetne tenni hámlás ellen/hámlás megelőzése ellen?
Figyelt kérdés
Nemrég elkezdtem megint szolizni, és pár alkalom után sajnos hámlani is. Tehetnék valamit ellene? Nagyon nem szép, és sürgős megoldás kellene! Van valami ötletetek? előre is köszi!2011. jan. 11. 13:24
1/7 anonim válasza:
Vastagon kend be magad testápolóval, és szolizás után használj arra való krémet is a testedre.
2/7 anonim válasza:
Hámlás megelőzése ellen? :O Most akkor mit is akarsz megelőzni?
Milyen gyakran szolizol? Remélem, tudod, hogy nem túl egészséges. Nem véletlenül hámlik a bőröd.
3/7 A kérdező kommentje:
2naponta szolizok. eddig kb 5-6szor voltam. tudom h nem jó de szeretnék egy kis színt szalagavatómra.
testápolót használok mindig, de szoliskrémet nem. lehet akkor azt is kéne
2011. jan. 11. 13:39
4/7 anonim válasza:
Szolis krém mindenképp! Azt direkt arra találták ki, hogy kevésbé rongálja a bőrödet a szolizás. Próbáld ki, de ha továbbra is hámlik, akkor szerintem hagyd abba. Sokkal csúnyább leszel a szalagavatón hámló bőrrel, mint fehéren.
5/7 A kérdező kommentje:
igen igazad van köszi! veszek olyan krémet!
2011. jan. 11. 13:47
6/7 anonim válasza:
Ha 2naponta jársz, ne csodálkozz, hogy hámlik a bőröd. Rendesen tönkrevágod egy este miatt a bőrödet, de te tudod..
Vegyél szolis krémet, a hámlott területeket vagy jó minőségű testápolóval, vagy Neogranormon kenőccsel kend be. Ez hámosító kenőcs.
7/7 anonim válasza:
Vitaminosabb,magasabb hatóanyagú termékeket válasz.Otthonra az olajok is nagyon jók.Így hidratált lesz a bőr és kevésbé reagál így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!