Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szem körül levő apró, fehér...

Szem körül levő apró, fehér pöttyökre, ún. gríz-re mit használjak, hogy eltűnjön?

Figyelt kérdés
Egyszer voltam ez miatt bőrgyógyásznál,felírt egy nagyon jó gélt,amit rá kellett kennem és egy héten belül eltűnt az összes.Sajnos elfelejtettem a nevét,valaki tudja esetleg?Illetve ha tudtok ezzel kapcsolatosan házi praktikákat,egyéb ötleteket mondani,akkor szívesen várom a válaszaitokat.
2011. jan. 10. 07:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mész vissza ahhoz a bőrgyógyászhoz, aki felírta neked azt a kenőcsöt? Egyébként kozmetikus is eltávolítja, kiszúrkálja tűvel.
2011. jan. 10. 07:52
 2/5 A kérdező kommentje:
A háziorvosom felírná nekem,ha tudnám a nevét:)Itt van a rendelő 3 percre,viszont a bőrgyógyászat másfél órára:(
2011. jan. 10. 07:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel a bőrgyógyászodat rendelési időben telefonon és kérdezd meg tőle. Ha megvan a kenőcs neve, írd be ide légyszi, mert az én pofám is tele van ilyen grízzel.
2011. jan. 10. 08:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Rendben,fel is hívom még ma.Aztán majd leírom ide a gél nevét:)
2011. jan. 10. 08:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Itt a gél neve:Differin gél.Vényköteles.
2011. febr. 2. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!