Nem, ez egy tévhit. A sok fésüléstől is csak eltöredezik. Abban viszont van valami, hogy ha természetes sörte kefével kefézed, az serkenti a vérkeringést és gyorsabban nő.
2011. jan. 9. 13:45
2/12 anonim válasza:
Szerintem nem igaz.
Egyébként meg olyan szó nincs, hogy NŐL, csak olyan, hogy nő.
2011. jan. 9. 13:45
3/12 anonim válasza:
Ennél nagyobb hülyeséget még nem hallottam. Gyorsan felejtsd el. Attól, hogy a hajad állandóan fel van kötve, max. csak előbb kihullik vagy eltöredezik. Mivel, ha hajgumival szorosan összefogod az kb olyan a hajadnak, mintha valaki állandóan húzná. A hajhagymák elgyengülnek és hagymástól hullik ki a hajad, és mivel a haj a hagymából táplálkozik (és nő) már nem is nő új helyette.
A fésűvel ugyanez a helyzet, ha rossz minőségű a fésű nem csak húzza, de még töri is.
2011. jan. 9. 13:47
4/12 anonim válasza:
13:47 vagyok, azt még hozzá tenném, hogy szedj vitamint, illetve hajmosásnál masszírozd a fejbőröd, hogy a vérkeringés kicsit felélénküljön.
2011. jan. 9. 13:49
5/12 anonim válasza:
Anyám a Bánffy hajszeszre+samponra esküszik, barátnőm meg Revalidot szedett.
Ezektől még tényleg nőhet is, a mechanikus hatásoktól kevésbé, kivéve a masszírozás. Szerintem vegyél vmi hajnövesztést serkentő cuccot és masszírozd a fejedbe.
2011. jan. 9. 14:03
6/12 anonim válasza:
mi az a nől? az nő akar lenni? ha igen, igaza van az előttem szólóknak.
2011. jan. 9. 14:25
7/12 anonim válasza:
nekem gyorsabban nött a hajam ha felfogtam
2011. jan. 9. 14:28
8/12 anonim válasza:
Ez tájszólás,sokan használják még főleg Somogy megyében.
2011. jan. 9. 15:00
9/12 anonim válasza:
Hevesben is van nől, még emlékszem, hogy a magyartanár tollbamondáskor minden hibáért -1 jegyet vont le, a végén felolvasta miket hibáztunk, ez volt az egyik leggyakoribb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!