Átlagban mennyit kérhet egy fodrász egy festésért?
Figyelt kérdés
Középhosszú hajnál.2011. jan. 8. 15:18
1/13 anonim válasza:
Fodrásza válogatja, nekem 5000-ért csinálja.
2/13 anonim válasza:
Valóban fodrász válogatja.. Azokon a helyeken ahol én eddig voltam, az árak 3000 és 6000 között mozogtak.
20L
3/13 anonim válasza:
Nekem hajmosással,hajvágással,hajfestéssel együtt volt 6ezer, és tutkó lett :)
4/13 anonim válasza:
Akkor az én fodrászom a legolcsóbb. Nekem melírrel vágással mosással szárítással és vasalással együtt csinálta 2300-ért! És nagyon nagyon ügyes! A szalagavatós alkalmi frizurám csak 3000 volt.
6/13 anonim válasza:
az én fodrászom mosással vágással szőkítéssel festéssel vasalással együtt 1500 Ft-ért csinálta! és nagyon jó lett :D
7/13 anonim válasza:
Ti ilyen olcsó fodrászokat hol találtok?:DD mert nekem általában ilyen 8körül szokott lenni...
8/13 anonim válasza:
Nálunk 2300 Ft, és hajvágás, + ha kérjük akkor többszínűre is befesti
10/13 anonim válasza:
hol vannak ilyen olcsó fodrászok?:O én is 5000 körül tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!