Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyi idő körülbelül mire...

Mennyi idő körülbelül mire megnő ilyenre a hajam? (3 és fél- 4 év alatt? )

Figyelt kérdés

most ekkora kb: [link]

és ekkorát szeretnék: [link]

2011. jan. 8. 15:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha egészséges vagy, akkorr 3 év alatt nagyjából.
2011. jan. 8. 15:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább 4-5 év, mert a töredezés miatt 3 havonta érdemes vágatni belőle 1-2 centit, különben nem fog nőni. Ez valamelyest lelassítja a haj növekedését, de csak akkor érdemes megnöveszteni a hajat, ha az szép és egészséges.

Illetve érdemes tudnod, hogy nem minden ember haja tud megnőni ilyen hosszúra - a haj cserélődése miatt minden embernek megvan az a hajhossza, aminél tovább nem tudnak nőni a hajszálai. Ha már volt ilyen hosszú a hajad, akkor nem kell aggódnod, de ha még nem, akkor érdemes a családodban körbekérdezni, hogy általában milyen hosszúra nőtt meg a rokonaid haja.

2011. jan. 8. 15:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is 3-4 év lehet. Néha érdemes vágatni, nekem ennél sokkal hosszabb a hajam, 2-3 havonta vágom a végét. Ha növeszted, akkor aranyszabály, hogy semmi károsítót ne használj, és úgy bánj vele, mintha egy antik csipketerítő lenne.

Szerintem amiatt nem kell aggódnod, hogy nem nő meg ekkorára a genetika miatt. Az átlag maximális hossz az embereknél 90 centi körül van, ez még simán belefér. Sokan azért nem tudják még ekkorára sem megnöveszteni, mert ha nagyon törött, akkor egy idő után nem nyer több hosszt, hiába nő. Nem úgy kell nekiállni hajat növeszteni, hogy "most növesztem, nem vágatok belőle, csak ha elég hosszú lesz". Ilyen esetben elvékonyodik és ronda lesz.

2011. jan. 8. 16:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát már volt ekkora hajam de még kicsi voltam. Én félévente szoktam belőle egy kicsit vágatni:) Remélem hogy megnő:D
2011. jan. 8. 23:18
 5/6 anonim ***** válasza:
4 :)
2011. jan. 10. 16:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a 4-5 év a reális de inkább több.
2011. jan. 10. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!