Hogyan tudom kihozni magamból a legtöbbet?
Az a tipikus baba -manó- arcom van.Nagy szemeim, pisze orrom telt szám.A szemeim sötétbarnák, már-már feketék, a hajam úgyszintén.
Az elmúlt 4 évben azt próbábálgattam, hogyan lehetnék szexi, vonzó stb...De nem ment. Szexin még nézni sem tudok.:D
Most szeretném kihozni magamból ezekkel a tulajdonságokkal,(adottságokkal?) a lehető legtöbbet.
Erre kérnék smink, haj, viselkedési és öltözési tippeket, akár képeket. Nem vagyok az a tipikus nádszállány,inkább nőiesebb vagyok, van popsim egy kis poci is.
A bőröm olyan olívás, se nem kreol, se nem fehér.
19/L
Szerintem ezekből az adottságokból nagyon jót lehet 'alkotni':)
Milyen hosszú a hajad? Ha esetleg fakó,fénytelen használj mindenképpen pakolásokat & akár be is festetheted kb ugyanolyan árnyalatúra. (én is ezt csinálom és annyira gyönyörű lesz tőle)
A szemeidet hétköznapokra könnyen ki tudod emelni egy egyszerű fekete tusvonallal(kicsit cicásan) és fekete spirállal.
úúúú de imádom az ilyen lányokat :) manó arc, pisze orr, nagy szem (L)
ötletem nincs, de tölthetnél fel képet és akkor talán tudok segíteni :D
Youtube-on nézelődj rengeteg smink/haj videó van,akár magyar is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!