Hullik a hajam, és megyek majd gyógyszertárba fejbőr és hajvizsgálatra. Az ilyen vizsgálatok alkalmával szoktak olyan tanácsot adni, ami tényleg használ hajhullás ellen?
Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 00:18
1/7 anonim válasza:
Igen, én voltam. Nem kellett fizetni a vizsgáltért abban az esetben, ha megvettem a gyógyszertárban azokat a termékeket, amiket felírt a nő, aki vizsgált. (Gyógyszertárban volt a vizsgálat.) Én megvettem, de olyan sz.r termékeket még életemben nem szedtem a hajamra, valószínű azért találták ezt ki, hogy a forgalmazó el tudjon adni ebből a sz.r márkából valamennyit. Szerintem ne vedd meg, amiket rád akar majd sózni, mert drága mind és semmit sem ér. Nekem is mondott sampont, vitamint, hajszeszt stb.. Nagyon rosszak.
2/7 A kérdező kommentje:
Ejha! Nekem azt mondták ingyenes, így ha fizettetni akarnak majd velem, akkor se fogok... Most kicsit szomorú lettem, hogy nem biztos, hogy megfog szűnni a hajhullásom a felírt kenceficéktől...
2011. jan. 8. 14:30
3/7 A kérdező kommentje:
Megvolt a vizsgálat. Megkérdezhetem, hogy milyen termékeket adott rá?
2011. jan. 27. 06:46
4/7 anonim válasza:
megírnátok miket kaptatok a hajatokra, hogy tényleg ingyenes volt-e a vizsgálat és hogy azóta megszűnt-e a problémátok.
Én most készülök ilyenre. :(
5/7 A kérdező kommentje:
Nekünk ingyen volt a vizsgálat a gyógyszertárban. Már nem emlékszem, hogy milyen terméket javasolt, csak arra, hogy nagyon drága lett volna, ezért nem váltottam ki...Több hónapon keresztül kellett volna venni, de annyira viszojt sajnos nem vagyok eleresztve.. :(
2011. okt. 10. 08:57
6/7 Smel válasza:
Én nem a gyógyszertárban voltam hajvizsgálaton hanem hajgyógyászatba. Csak ajánlani tudom,nekem bevált. TrioHairt keressétek.
7/7 anonim válasza:
Melyik gyógyszertárba mentél hajvizsgálatra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!