Mit lehetkezdeni az agyontöredezett hajammal? (ne ollót irj. ) festem is, és nem szeretném abbahagyni
PLACENTÁS HAJPAKOLÁS<--- NEKEM BEVÁLT,BÁR ÉN NEM FESTEM A HAJAM CSAK VASALOM:P
DE EGY PRÓBÁT NEKED IS MEGÉR SZTEM:)
placentás? és ki adja ehhez a méhlepényét?
a kérdésre: sok-sok balzsam, plusz csináld azt, hogy összesöndörgeted a tincseket,és ami kiáll belőle hajszál, azt vagdosd le.kicsit hosszadalmas, de jó.
A komoly törezedés ellen ellen nincs megoldás, csak a vágás, akármennyire is nem ezt szeretnéd hallani.
a bugyuta reklámoknak meg ne dőlj be: olyan nincs, hogy a töredezést úgymond a mikro gyümölcslipid selyemkivonat tartalmú kamu vacakokkal teli samponok/krémek lezárnák.ahogy a letört körmömdarabkát sem tudod visszailleszetni a körmödre, úgy a törött hajat sem bírod nem törötté lenni. gondolkodj! ha nem bírsz meglenni extra hosszú haj nélkül, csináltass póthajat, de mindenképp vágatnod kell az eredetiből, más megoldás nincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!