Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan kell használni az...

Hogyan kell használni az ecetet hajmosásnál?

Figyelt kérdés
Száraz ill.vizes hajra kell ráöntetni?És mennyit? Korpásodás ellen használnám..Köszönöm!
2011. jan. 6. 21:33
 1/4 anonim válasza:
58%
inkább valami korpásodás elleni sampont használj,ne ecetet. :S Vannak igen olcsón,de hatásos samponok is. Nagyon erős "illata" van az ecetnek és a hajadból is áradni fog.
2011. jan. 7. 00:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Úgy kell használni, hogy mosás után a vizes hajad leöblíted vele. Utána nem kell kiöblíteni. Én 1 liter vízhez szoktam 2-3 evőkanál ecetet tenni, és simán ráöntöm a hajamra. Közben kicsit masszírozom, hogy mindenhová jusson. Sokan használnak almaecetet, de annak rosszul vagyok a szagától, a simát jobban bírom. Mikor megszárad a haj, egyáltalán nem érezni rajta, csak amikor vizes. Viszont ha megizzadsz kicsit, akkor nagyon enyhén előjön. Azért is jó, mert kicsit könnyebb fésülni utána a hajat, meg lemossa róla ami a csapvízből rárakódik (vízkő), valamint helyreállítja a fejbőr ph-ját. Korpásodásra nem tudom használ-e.
2011. jan. 7. 09:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Nekem a samponok nem használnak:S Ezt ajánlotta a doki.Utolsó köszi!:)
2011. jan. 7. 13:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Jaj emberek komolyan...nem lesz ecetszagú a haja senkinek aki azzal öblíti. Percek alatt elpárolog. Viszont nagyon szép fényes lesz és jó a korpa ellen. :)
2011. jan. 24. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!