Milyen "szépséggel" kapcsolatos cuccaid vannak otthon?
Húha, a sminkcuccokat meg se tudom számolni... nagyon sok van tényleg... :)
2 hajszáritóm van, egy hajvasalóm, meg egy hajsütőm.
1 napszemüvegem.
Azért a ruhákat meg a cipőket nem számolnám össze, bocsi.
Rengeteg,de szerintem felesleges ennyi minden.Ha ebből szeretnél ötleteket meríteni akkor azt tanácsolom mindenből legyen egy,de akkor a legjobb.Pl.:amiből nem kell a legjobb az a sminklemosókendő és a kétfázisú szemfestéklemosó(ez tapasztalat).Persze ruhából legyen sok,de először az alapok legyenek meg a szekrényedben.Egy epilátorra érdemes beruházni.Cipőből,táskából és kiegészítőkből azért legyen több.De azokból is mérlegelni kell először,hogy milyen is a ruhatárad,illenek-e a megvásárolni kívánt darabok hozzá.Csak úgy nem érdemes vásárolni,mert huu de jól néz ki,még sem illik semmihez sem.
Alapozó:3
Púder:1
Pirosító:9
Bronzosító:2
Szempillaspirál:8
Szemceruza:2
Szemhéjtus:5
Szájkontúrceruza:2
Szemhéjalapozó:1
Szempillagöndörítő:1
Szemhéjpúder:15+egy nagy paletta
Szájfény+rúzs:66,de ebből rengeteget nem használok
Sminkecset:15
Parfüm:8
Hajvasaló:2
Hajsütővas:1
Hővédőspray:1
Éjszakaihajpakolás:2
Hajvégápoló:3
Hajpakolás:1
Balzsam:1
Sampon:3,ebből 2egyforma
Sminklemosókendő:2csomag
Kétfázisú sminklemosó:2
Hidratálókrém:4,de ebből egyet szeretek csak
Tonik:1
Arclemosótej:2
Arclemosó:3
Arcradír:1
Arcpakolás:4,de csak ilyen 2-3alakolamra való
Szappan:1
Testápoló:5
Dezodor:5,ebből 3egyforma(raktározós vagyok)
Testradír:2
Lábkrém:3
Kézkrém:2
Körömolaj:1
Körömlakk:11
Fogkefe:1
Fogkrém:2
Napszemüveg:8
Táska:Huh ezt nem tudom,de 8kedvencem van
Pénztárca:4
Epilátor:1
Cipő:ezt sem tudom de 40biztos
Farmer:7
Jeggings:2
Leggings:6
Huh eddig tudom kb.a többi megszámlálhatatlan.
7 hajvasaló?? lol
Mindenből van nagyon sok, de ha ma kezdeném beszerezni őket, már nem lenne ennyi... Rájöttem, hogy mindenből elég 1-2 de az legyen nagyon jó és maximálisan szeressem is / álljon jól nekem / legyen kényelmes, szép stb. Hisz, ha belegondolok, hiába van 20 farmerom, ha csak 3 áll közel a szívemhez és általában azokat hordom. :)
Ja, és piperéből is elég egyszerre max 2 mindenből, hisz megromlanak... De ha valaki minden nap porcelánpapagájjá varázsolja magát, akkor mondjuk kell annyi cucc, mint amit a második hozzászóló összeírt.
Nekünk jó, mert nagy, családi házunk van, de aki panelben él (pl. akiknél tegnap voltunk), annak egy szobája akkora, mint az én sminkkészletem...
smink: 1 alapozó, 1 púder, egész sok szemhéjpúder, szerintem olyan 15 szín, 4-5 rúzs, 3 szempillaspirál (ebből 1 sötét egy meg világoskék egy meg ugye fekete:), 1 tus, olyan 10 körömlakk. 1 sminklemosó. Egyébként nem szoktam sminkelni, csak bulikba.
kencefélék: 5 parfüm, 2 stift, 3 deo, 2 testápoló, 1 kézkrém, 1 fürdősó, 1 hajbalzsam, 1 sampon, 1 hajpakolás. Hajlakkot meg ilyesmit nem használok, az nincs:D a szappant meg körömvágóollót ilyeneket nem írok, mert gondolom egyértelmű :D Ja és arcradír.
Egyéb... ömm. Az acélmerevítős fűzőim...
Amúgy epilátor, borotva, hajszárító (nem használom az utóbbit amúgy), hajsütővas. ÉS NINCS HAJVASALÓM :D Igazán nem tudom, mi való még ide:) a ruhák meg kiegészítők szerintem már nem, na meg azt biztos nem írom le :D
arcpakolás- 1 bőrradír- 2 alapozó- 3 púder- 1 pirosító- 4 bronzosító- 2 szempillaspirál- 10 szemhéjpúder- kb 20
rúzs&szájfény- 8 ajakápoló- 3 szemceruza- 6 szemhéjtus- 2
szempilla göndörítő- 1 szemhéjpúder- kb 20 sminkecset- 18
parfüm- 3 hajvasaló- 1 hajsütő- 2 hővédőspray- 2 hajlakk - 2 hajvégápoló- 2 hajpakolás- 3 sampon- 2 balzsam- 2 hajcsavaró- 1 csomag körömlakk- 17 sminklemosó- 2 hidratáló- 2 arctonik- 2 arclemosó- 2
körömlakk- 17
Fúú... Szerintem a fele nem fog eszembe jutni, így a teljesség igénye nélkül sorolom fel:
a) sminkcuccok
-alapozó: 2 darab (ugyanaz a márka, de az egyik világosabb)
-púder: 1 darab
-pirosító: 1 darab
-szemcerka: 3 darab
-szempillaspirál: 2 darab
-szemhéjpúder: kábé 10, ebből 3-4-et használok
-szemhéjtus: 4 darab (fekete, zöld csillámos, kék csillámos és ezüstös csillámos)
-rúzs: 6-7 darab (2-t használok)
-ajakápoló: 3 darab
-korrektor: 1 darab
-pirosító: 1 darab
-körömlakkok: 6 darab
-csillámpúder: 1 darab
Szépségápolási cuccok:
-arcszauna: 1 darab
-arcpakolás: 3 darab
-arclemosó: 2 darab
-arcradír: 1 darab
-bőrradír: 1 darab
-testápoló: 2 darab
-hajbalzsam: 2 darab
-hajpakolás: 3 darab
-arckrém: 2 darab
-kézkrém: 3 darab
-pattanás leszáríó stift: 1 darab (szerencsére már nem kell használnom^^)
-sampon: 3 darab
-lábpuhító krém: 1 darab
Kiegészítők:
-napszemüveg: 1 darab (sosem hordom)
-táskák: 5 darab
-fülbevalók: 5 darab, amit hordok, de sokkal több van
-nyakláncok: 2 darab
-hajpánt: 3 darab
-szemüveg: 1 darab (bár ez nem csak kiegészítő:)
-öv: 1 darab
-kitűző: 1 darab
Most úgy ennyi^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!