Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nyáron, ha hagyom megszáradni...

Nyáron, ha hagyom megszáradni fürdőzés után a hajam, szép loknijaim lesznek, de ha simán megmosom, akkor nem, hanem rondán "beugrik", akkor is, ha csak tiszta vízzel mosom. Miért van ez, és mivel mossak hajat, hogy loknis legyen?

Figyelt kérdés
2009. jan. 28. 22:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy cipőben járunk. nyáron strandolás után nekem is gyönyörű csigás a hajam, olyan, mintha órákig ültem volna a fodrsznál. de ha simán megmosom, akkor nekem sem lesz olyan.

én is sokat gondolkodtam már, mitől lehet így ez. én úgy szoktam csinálni, hogy megmosom, és utána nem fésülöm ki, és kiülök az erkélyre a napra, hogy magától száradjon. akkor egy kicsit olyan lesz mint nyáron úszás után, de nem az igazi...

2009. jan. 28. 23:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg nem lehet attól, hogy fürdés után alaposabban megtörlöd a hajad és amiatt? Csak tippelek :s
2009. jan. 29. 00:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Velem is pont ez van.Ha szeretném,hogy göndör-loknis negyen a hajam,hajmosás után egyből megfésülöm teszek a tenyerembe sok hajhabot és a végétöl a tövéig felnyomkodom(sajnos nem tudom jobban elmagyarázni)ezt mind a két oldalon megcsinálom utána előrehajolok és úgy is.Igaz,hogy látszik hogy hajhabos de legalább egész nap szép marad.
2009. jan. 29. 09:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
ez tenyleg igy van. a baratnomnek szinte egynes haja van normalisan, a tengeren meg mar szinte gondor volt, nemcsak loknis. lehet az is h nem tiszta a hajad a strandolas utan es jobban "osszeall"? so,klor,stb. a sok hajhabot nem ajanlom mert 1 ido utan recsegni fog a hajad, ugy tonkremegy tole, foel ha alapbo lszaraz es toredezo. en leave-in hajbalzsamot gyurok bele, nem sokat mert az elneheziti es kicsit ragacsosan hagyja a hajat (de csak ha sokat teszel) en is "osszegyurom" a hajam, eloredoltott fejjel. probald ki, ettol szep loknisra szarad meg, csak a tove nem lesz olyan. ha azt is gondorre akarod, vegyel olyan hajszaritot aminek olyan nagy kerek fogas feje van, mert az osszetartja es emeli a hajat a tovetol mikor szaritja es nem fujja szet a szalakat a tovenel sem, igy gondorebb lesz.
2009. aug. 29. 16:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is tök szép szokott lenni strandolás után a hajam. (ha természetes vízben fürdünk)

Szerintem ez a lágy víztől van, a természetes vizek ugyanis lágyak, ami meg a csapból folyik, az baromi kemény. És nem is tesz jót a hajnak.

2009. aug. 29. 16:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Jujj,azt hittem ez a megválaszolatlan kérdésemmel egyedül vagyok :-)

minden balatoni strandolás után tök jó göndör lesz a hajam,igaz a tapintása olyan fura.Nem lágy,hanem olyan összeállt :-S De hullámos :-DD

Viszont akármennyire próbálom hajhabbal,hullámosító samponnal,hajtőemelő hajszárítóval beszárítani,nem érek el vele olyan jó hatást.

Szerintem ez a természetes vízek kiváltsága :-)) Ezért is szeretem a Balatont :-P

2009. aug. 29. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!