Nyáron, ha hagyom megszáradni fürdőzés után a hajam, szép loknijaim lesznek, de ha simán megmosom, akkor nem, hanem rondán "beugrik", akkor is, ha csak tiszta vízzel mosom. Miért van ez, és mivel mossak hajat, hogy loknis legyen?
Egy cipőben járunk. nyáron strandolás után nekem is gyönyörű csigás a hajam, olyan, mintha órákig ültem volna a fodrsznál. de ha simán megmosom, akkor nekem sem lesz olyan.
én is sokat gondolkodtam már, mitől lehet így ez. én úgy szoktam csinálni, hogy megmosom, és utána nem fésülöm ki, és kiülök az erkélyre a napra, hogy magától száradjon. akkor egy kicsit olyan lesz mint nyáron úszás után, de nem az igazi...
Nekem is tök szép szokott lenni strandolás után a hajam. (ha természetes vízben fürdünk)
Szerintem ez a lágy víztől van, a természetes vizek ugyanis lágyak, ami meg a csapból folyik, az baromi kemény. És nem is tesz jót a hajnak.
Jujj,azt hittem ez a megválaszolatlan kérdésemmel egyedül vagyok :-)
minden balatoni strandolás után tök jó göndör lesz a hajam,igaz a tapintása olyan fura.Nem lágy,hanem olyan összeállt :-S De hullámos :-DD
Viszont akármennyire próbálom hajhabbal,hullámosító samponnal,hajtőemelő hajszárítóval beszárítani,nem érek el vele olyan jó hatást.
Szerintem ez a természetes vízek kiváltsága :-)) Ezért is szeretem a Balatont :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!