Arclemosó gél vagy arctisztító tej?
Figyelt kérdés
Melyiket érdemesebb használni kevert bőrre. T-zónában fénylő, pattanásos, az arcom többi részén száraz a bőröm.
Utána érdemes tonikkal áttörölni a bőrömet?
2011. jan. 5. 20:41
1/4 anonim válasza:
csak tonik ügyben tudok tanácsot adni, a másikat Te tudod eldönteni, ha mindkettőből szerzel mintát(drogériákban szokott lenni, mond, h nem tudsz dönteni próba nélkül)
Tonikkal pedig csak a zsírosabb részeket töröld át, a szárazat elég hetente egyszer.utána krémezd.
2/4 anonim válasza:
Zsirosabb bőrre inkább az arclemosó gél a jobb,a tej zsirosit. Vagy a tejet töröld le tonikkal. Mindenből a vegyes bőrre valót vedd.
4/4 anonim válasza:
Nekem is zsíros a bőröm, de a tonikoktól sajnos csak még rosszabb lesz, mert nagyon kiszárítják először, lemossák az összes zsírt, utána annál inkább zsírosodik. Én úgy szoktam, hogy lemosom az arcom arclemosóval (géllel, arcradírral, mikor mivel), utána tejjel áttörlöm, mert az jobban leviszi a szememről a sminkmaradványokat. Nekem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!