A hajhab roncsolja a hajat?
Minden amit a hajadba belekensz meggátolja a fejbőr és a haj rendes oxigén ellátását, "lélegzését".
Nekem hullik tőle a hajam, mindegy milyen fajtát használok.
A haj halott, nem lélegzik.
Amúgy károsítja, mert összeragadhatnak a hajszálak, amikor fésülöd és szétjönnek, akkor sérül a külső rétege.
idűzőjelben van a lélegzés, nem véletlen... tanulj meg mondatot értelmezni.
Oxigén ellátás kell a fejbőrnek a hajnak is, az arcnak, a körömnek, had ne soroljam. Mielőtt félreértenél nem azt mondom, hogy puccéron kell rohangálni, de a műköröm, az alapozó és a hajrakennivalók mind-mind roncsolják az adott testrészeket.
:)
Ha minden oxigént a vérből kapja a testünk, akkor fóliázd be magad egy hétre, majd nézd meg hogy fogsz kinézni. A testnek külsőleg is kell levegő. Ja, és a test hőt is ad le, szóval mindenféleképp kell "LÉLEGEZNIE" a bőrnek.
Ajj...
Ezért nem szeretem ezt a gyakori kérdések oldalt...felteszek egy kérdést...és a válaszolók, ahelyett, hogy nekem válaszolnának/segítenének oltják egymást...:S
Azért az elsőnek köszi a választ.
Bocsánat! :)
A második sem írt hülyeséget, csak belémkötött..
A lényeg, hogy minden nap szerintem ne használd.
Akkor köszi a másodiknak is;)
Csak ezt a kötözködést nem bírom:) már az egész oldal erről szól:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!