Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ugye hogy igazam volt?! (...

Ugye hogy igazam volt?! ( hajápolással kapcsolatos)

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőmmel majdnem összevesztünk azon hogy nézegettem a Rossmannban ilyen kis hajpakolásokat amik egyszeri használatra jók erre ő megszólalt hogy minek kenek ilyen szarokat a hajamra??? már ott ideges lettem de amúgy ő olyan szinten sz.arrá vasalta már a haját hogy az valami brutális állnak ki a barna hajából az elégett szálak és se hővédőt se balzsamot nem használ mert az szerinte jót tesz a hajnak :) én pedig van hogy 3 féle balzsamot meg pakolást és kimélő sampont meg persze vasaláshoz hővédőt használok. Egyszer mondtam neki hogy vágasson a hajából mert akkor sokkal gyorsabban meg fog nőni mert már tönkretette az egész hajvégét.. jó másnap mondta nekem hogy kinevetett az anyja mert ő "szakképzett" fodrász és ezt tanulta , hogy mekkora hülyeséget mondtam mert a haj fentről nő és semmi köze nincs a hajvégekhez... hát mondom oké engem nem érdekel hogy mennyire bassz* el a haját de ezzel nagyon felidegelt mert már ezer helyen olvastam hogy a frissítő hajvágás csodát okozhat.. Szerintetek?
2011. jan. 4. 18:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
hát a barátnőd egy jó nagy hülye meg az anyja is mert a hajnak nagyon jót tesznek a pakolások és nem hiába találták ki az ilyen olyan hajvédő kellékeket és igenis vágni kell a hajból néha mert felül hiába nő a haj ha alul legalább annyi letörik belőle
2011. jan. 4. 19:56
 12/16 anonim ***** válasza:

énis csak sampont hazsnálok, igaz én nem vasalom a hajam, de semmiféle pakolást meg balzsamot nem kenek rá soha és állítólag szép hajam van. hosszú és egészségesnek tűnik, nem tördezett a vége se, igaz szoktam vágatni a végéből.

viszont a 20féle pakolás meg egy komplett drogéria rákenése a hajadra az azért nemtesz jót neki

2011. jan. 4. 20:10
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Mások anyját nem hülyézzük le, paraszt.

Amúgy... ha nem akarja ápolni a haját, hát így járt. Az ő dolga. Az meg igaz, hogy nem fog gyorsabban nőni a haja. Csak nem törik le a vége. De gyorsabban nem nő...

2011. jan. 4. 21:23
 14/16 anonim ***** válasza:

A balzsamok valamilyen szinten használnak, de azt sem kell túlzásba vinni. Majd mikor már tövig leég a haja a barátnődnek, rájön, hogy neked volt igazad.

OFF: 2. válaszoló, ezt a 30 centit honnan szedted? A hajnak a hagyma része él csak, ami a fejbőrön kívül van, az halott. Mindegy, hogy 2 cm-es, vagy 92.

2011. jan. 5. 08:33
 15/16 anonim ***** válasza:

Mindkettőtöknek igaza volt(+anyukának is:))

De tisztázzunk egy-két dolgot! Attól h nem vágjuk le a töredezett részt,attól még nőni fog. Itt erről volt egy kis vita, érdemes elolvasnod: http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap.. -2 fodrász állítása a lényeg.

A másik dolog meg:fontos ápolni a hajat. Ebben 100%ban igazad van,viszont túl sok "hülyeséget" használsz a hajadra! Ezek a szerek mind teli vannak tömve szilikonnal. Annyira befedi a hajszálaidat a szilikon h nem tudnak lélegezni. Ezért mondta a bnőd h szarokat használsz.Elég neked 1 balzsam,1 sampon,heti 1 pakolás-ne üzleti és a hővédő.

Hogy őszinte legyek elég volna egy jó hővédő is.De az tényleg legyen jó! Ne ilyen Dm-es,Rossmanos....Menj be a fodrászkellékesbe és ott vegyél.

A harmadik dolog meg h ne törődj a bnőd hajával. Ha neki így jó, akk egészségére. Legyen az ő dolga!

2011. jan. 5. 19:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Utolsónak: A hajszál halott, nem lélegzik. XD
2011. jan. 5. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!