Pattanás elleni gyógyszerek? Pár kérdés lent
a bőrgyógyász feltehetőlev valamilyen nagy dózisban Evitamint tartalmazó gyógyit fog felírni. ezt hónapokon át szedve tartós eredményt érhetsz el, nagyon szép lesz a bőröd. VISZONT! borzasztó költséges, és rengeteg mellékhatása lehet:S...ezeknek járj utána mindenképp!
én az Aknesol, illetve a Zineryt nevű kencékre esküszöm, nekem gyönyörűen rendberakták az arcbőrömet! (eredetileg az utóbbit használtam, de azt mindig fel kellett iratni, azért váltottam az Aknesol-ra, azt a gyógyszertáron kívül DM üzletekben is megvásárolhatod (1100ft).
ismered ezeket a szereket?
a kencék emberfüggőek. nálam nem működtek. majdnem 20 éves vagyok, most kezdtem el szedni Sotretet, illeve Accutane-t, amennyibe Sotretet nem tud beszerezni a gyógyszertár. folyamatos bőrdoki kontroll alatt vagyok, így a mellékhatások sem vészesek (ne feledjük, hogy a legtöbb negatív kritikát az USÁból kapja a gyógyszer, ahol a hülyék megvehetik vény nélkül is, aztán majd ők otthon maguknak jól megoldják ügyesben), nálam arcszárazság, mely egy hónap múlva nagyon-nagyon megenyhült, és krémmel elintézhető, illetve az alsó ajak erőteljes száradása (így télen nem észrevehető, bár ezen szőlőzsír sem segít), és most jelent meg egy enyhe orrvérzés, amit nem kell vészesnek tekinteni, csupán annyi, hogy orrfújásnál könnyebben lesz véres. ennyi. ki nem folyik az orrból.
a gyógyszer így bő 1 hónap után már láthatóan fejti ki a hatását, de nagy átlagban csak később kezdi meg a működését igazán. én ajánlom.
pénzben meg nem tétel, hathavi (négy-hat hónap egy kezelés testsúlytól függően) adagom nincs húszezer forint. egy lézeres kezelés 25-50-nél kezdődik.
Vegyél Dm-ben Himalája sószappant!Este fürdés előtt/közben kend be azokat a részeket amik pattanásosak!Hagyd megszáradni majd vízzel mosd le és utána ne kend be semmivel!Google-ba nézz utána!Egyébként 1000 Ft, olyan mint egy szappan csak ez nem habzik, mert ugye só!Nekem 3 hónapig elég egy tömb!De óvatosan használd, mert csikarhat is ahogy a só kiválik a víz hatására!
Én ezt használom minden este az arcomra és nekem beválik!Kozmetikus ajánlotta!
De azért feltétlenül menj el bőrgyógyászhoz, mert biztosan belül nincs rendbe nálad valami!
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!