Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van-e értelme drága tusfürdőt...

Van-e értelme drága tusfürdőt használni?

Figyelt kérdés
Most fürdés közben gondolkoztam el ezen, hogy miért is használok most drága Axe tusfürdőt hiszen úgy sem érződik az illata 5 perc után már. Olcsó Balea tusfürdő is van olyan jó.
2011. jan. 3. 21:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az olcsóban és a drágában is ugyanúgy sodium laureth sulfate van, meg nagyjából ugyanazok az összetevők (én sem a Tescosra gondolok, hanem mondjuk Balea vagy Isana). A drágábbak általában sűrűbbek, és nagyjából ennyi a különbség. Az olcsóbbak között is megtalálhatók szinte ugyanazok az illatok.
2011. jan. 5. 20:38
 12/13 anonim ***** válasza:
nekem csak az a lényeg h jól habozzon,és fincsi illata legyen!!:)amúgy kedvencem a palmolive aromaterápiás!!:)
2011. jan. 6. 12:58
 13/13 anonim ***** válasza:
57%

számomra van értelme drága tusfürdőt használni,bár nem ár alapján választok,de amit választok,az mindig "drága" (nekem pont átlag ár ).Én Nivea krémtusfürdőket vagy Neutrogéna tusfürdőket használok,és ugyan próbáltam egyszer többek közt egy Balea-t is,de ég és föld a különbség.

A "gagyibb" tusfürdőkre jellemző,hogy olyan "vizesebb" állagúak,amit úúúúúúúúúúúútálok,nem ápolják úgy a bőrt,mint drágább társai,és én személy szerinte úgy viszkettem,mint az állat a Balea-tól kb fél óráig.

A Nívea krémtusfürdőmben a harmadik és negyedik összetevő a makadámiadió olaj és a shea vaj,és ez érződik is.Imádom.

De nálam ez mindenre jellemző : a drágább termékektől sosem volt semmi bajom.

A sodium lauret szulfát és társait meg lesza*rom,mert olyannal nem fürdök,ami nem habzik,és ilyen csak bio tusfürdők közt van.Még a legolcsóbb tusfürdőben is van habzó anyag.

( Bio tusfürdőket azért nem csípem,mert nem marad meg az illatuk ANNYIRA )

Biztos van,akinek drága a 899 forintos kis méretű tusfürdő,de nekem a bőröm fontosabb,mint a spórolás ilyenen..akkor inkább nem veszek nasit,és akkor egálba vagyok.Ha azt vesszük,havi 3600 a tusfürdőm ára,az teljesen jó.

A drága szerintem a Dougles parfümériában kezdődik,bár azok meg csak többnyire illatnak jók..tisztálkodásra kevésbé.

Én a helyedben nem spórolnék pár száz forintot,de én máshogy gondolkodom.

2014. jan. 24. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!