Kijött egy nagy pattanás, amit nem lehet kinyomni. Nagyon piros. Esetleg holnap ellehet mulasztani valahogy a pirosságát, ha mást nem is?
Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 20:57
1/8 anonim válasza:
Hát azt tudd hogy azzal okozol most a legnagyobb bajt ha elkezded nyomkodni meg piszkálni. Hagyd úgy esetleg kend be egy kis gyógynövényes gyulladás csökkentő géllel. Kb 3 nap múlva elmúlik az biztos csak ne piszkáld.
2/8 anonim válasza:
Rakj rá élesztőt vagy mézet.Az holnapig biztos leviszi a pirosságot.Ha ez nincs kéznél akkor rakj ré fogkrémet,a pirosságot az is leviszi.Remélem segítettem egy picit. :)
3/8 anonim válasza:
Ja amúgy meg senki nem szól meg egy pattanásért. Gondolj csak bele az eggyik osztálytársadon kijön 1 akkor máris kineveted? Hát gondolom nem, de ha mégis akkor meg az nagy baj :) ugyan az voltam 17/l
4/8 anonim válasza:
Törjél össze 2 szem aspyrint, tegyél hozzá egy kis vizet, és egy pár csepp mézet, hogy pépes legyen. Ezt kend a pattanásra, és hagyd rajta, amíg megszárad.15-20 perc. Utána mosd le, hideg vízzel.
5/8 anonim válasza:
Nekem is kijött tegnap egy nagy pati, fogkrémet tettem rá, és rajta hagytam éjszakára. Fél órával fekvés előtt kend be és addigra megszárad, nem fogsz semmit összekenni.
6/8 anonim válasza:
Kenj rá gyulladáscsökkentő korrektort,így nem látszik annyira,de közben gyógyul is.
7/8 A kérdező kommentje:
nem jött be a fogkrém se. és olyan piros :(
2011. jan. 4. 18:16
8/8 anonim válasza:
tetran kenőcs...gyógyszertárba kb 600-800ftért lehet kapni...nekem egy nap alatt eltüntette a piros nagy dudort...jól jött buli előtt..nagyon ajánlom
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!