Mit csináljak hogy nagyobb legyen a mellem? Mellnövelő vagy szépítő krémet hol lehet kapni? Mennyibe kerül? (régen egyszer az avonba láttam már ilyet, gondolom van még másmilyen is)
Én 19 éves vagyok és szintén 70B-t hordok.
Lehet genetika. Ne máshoz mérd magad, mert ez mindenkinél máshogy van. Mondjuk én elég sovány vagyok, 162 centi és 47 kiló. Szerintem ez hozzám pont jó. Nem túl pici és nem túl nagy. Leírnád a magasságod és a testsúlyod?
Hát én 26 vagyok, és nekem se sokkal nagyobb a mellem (vagy 70/C-s vagy 75/B-s melltartót szoktam venni, attól függ melyik épp mekkora).
De pl mindehhez vagyok 160cm és 45 kiló, szóval rajtam pl nem tűnik kicsinek ez a mellméret egyáltalán. Inkább olyan közepes, de semiképpen se lapos.
hidd el nem mindig jó ha nagy a melled..és neked még fog nőni mert leszűrtem hogy még elég fiatal vagy!
De a Fitness sokat segít bár nem toom hogy attól fog e nőni de feszesebb és formásabb lesz melltartókból pedig mindig bordázottat vegyél..ez is ugyanabban segít..
és edzeni a mellizmot hogyan lehet?
fekve súlyzózni? (hogy nagyobb legyen a mellem)
Mik a tapasztalataitok akik csinálták ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!