Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Heti hány perc szolárium kell...

Heti hány perc szolárium kell ilyen bőrszín eléréséhez?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jan. 2. 23:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem tudom, ahogy azt sem, hogy ki ez a csaj, de ezt nem a bőr színe miatt szeretik a pasik, hanem amiatt, hogy bármikor vihető egy laza kis szexre, vagy pippantásra.
2011. jan. 3. 00:03
 2/11 A kérdező kommentje:
A csaj stílusától tekintsetek el most légyszíves :)
2011. jan. 3. 00:05
 3/11 A kérdező kommentje:
Amúgy Shanda Michelle Rogers.
2011. jan. 3. 00:06
 4/11 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen színű a bőröd és mennyire fog meg könnyen a szolárium. Valakinek néhány alkalom elég, másnak sokkal több kell.

De ha kíváncsi vagy a véleményemre, télen szerintem röhej, ha valaki ilyen barna...

2011. jan. 3. 00:27
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ehhez már minden nap minimum 15 perc kell. Mondjuk nekem nem tetszik, ha már ennyire barna valaki, de neked kell tetszeni.
2011. jan. 3. 08:20
 6/11 anonim ***** válasza:
3 naponta szolizz... elso alkalommal 3 perc, utana 2szer 6, ezek utan mar mehetsz 9, illetve 15re is. a borodtol fugg
2011. jan. 3. 13:04
 7/11 A kérdező kommentje:
Huhh,napi 15 nagyon sok.Köszönöm szépen a válaszokat:)
2011. jan. 3. 14:40
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem vagyok totál fehérbőrű nő, sőt a hajam is sötétbarna, de én akármennyi percet elsolizhatok, akkor sem leszek még csak egy picit sem barna. Úgyhogy nem lehet ezt így megmondani. Egyik bnőm 10 perc soli után tök csoki, én 100 perc után vagyok épp hogy barnább a hófehérnél. :)
2011. jan. 3. 15:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Én hófehér voltam és majdnem hogy lekőröztem ezt a csajt(azért írok múltidőben,mert már nem szolizok)Anno viszont heti 2alkalom.Első 3alkalom 6perc,utána 5alkalom 9perc,utána ha úgy érzed mehet feljebb,akkor 12perc és én végül 16percnél porrá égtem,szóval azt nem ajánlom 12-nél állj meg,bőven elég.És mikor már eleve barna voltam,akkor elmentem egy ilyen barnítós kabinos helyre ahol egy kicsit ennél is barnább lettem.4-5hónap alatt+szolikrémmel
2011. jan. 26. 16:00
 10/11 anonim válasza:
Sziaa! Hol találtad Shandaról ezt a képet..? köccii
2011. febr. 3. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!