Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Menyire fogja kiszőkiteni a...

Menyire fogja kiszőkiteni a hajamt, és menyire fogja kivinni a hajamból a sárgát?

Figyelt kérdés

ilyen most a hajam a fejem tetején: [link]

és vettem palette color xxl-es szőke hajfestéket.

amugy meg a hajam töbirészén 1-2árnyalattal világosabb.

akkor menyire fogja kivinni a sárgát?

és befog egyáltalán sárgulni?

2009. jan. 27. 18:55
 1/5 A kérdező kommentje:
a hajfesték az szinte fehér árnyalatú
2009. jan. 27. 18:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Rá van írva hogy 5-7 árnyalatot világosít. Gondolom nem olvastad el, mert ez a doboz elején van. Ajánlanám a használati utasítást a hatóidő miatt.
2009. jan. 27. 19:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem pont most csinálta meg a fodrászom!Bár nekem nem volt annyira sárga,mint a képen a csajnak, de sárga volt!Rákente a legvilágosabb hamvas szőkét,sokkal világosabb lett, de még picit mindig van sárgás árnyalata,ha úgy megy rá a fény!Azt mondta,hogy következő alkalommal márr jó lesz!Sajna egyből nem lett tökéletes, de tökéletes csak akkor lehetett volna,ha leszívatom még egyszer,azt pedig nem szerettem volna!
2009. jan. 27. 19:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát ha már megvetted, akkor egy próbát megér, de ha ennyire sárga a hajad akkor biztosan nem fog teljesen kiszőkülni... Ehhez ha otthon magadnak fested több festésre van szükség!Nekem ami segitett mikor ilyen sárga lett a hajam (akkor fekete lett leszivva) akkor hamuszőkét használtam 2szer körülelül és eltünt a "sárgaság"...
2009. jan. 27. 19:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Én fodrászkellékesnél szoktam venni Londa hajfestéket.Ez a hidrogén nélkül 1200,-,de egy idő után ez is picit sárgás lesz.Én ilyenkor hajmosás után hamvasító folyadékkal öblítem a hajam.Attól tuti szép hamvas lesz,az ecetes hamvasító pl kékes árnyalatú.

[link]

2009. jan. 30. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!