Mi a véleményed erről a hajpakolásról: Kallos Crema al Latte Serical?
2011. jan. 2. 15:08
1/9 anonim válasza:
Én ilyet használtam sokáig és nagyon jó fényes, selymes és egészséges lett a hajam tőle :) Rendbe tette a száraz hajam. Csak ajánlani tudom!
2/9 anonim válasza:
A placentás hajpakolást próbáld ki ugyan ez a nagy tégelyesbe van.
3/9 anonim válasza:
Nekem ez jobban bevált, mint a placentás, most mindeettő van itthon, de szinte mindig a tejeset használom. Egyébként tényleg nagyon jó; olcsó, isteni az illata, száraz hajra kötelező.
4/9 A kérdező kommentje:
Nekem a hajam vége száraz viszont a fejbőrömnél hát végülis nem zsírosodik be túl gyorsan de nem nagyon merek ilyen hajcuccokat használni nehogy bezsírosítsa :) ezt hol lehet kapni és milyen árban van? mekkora kiszerelés?
2011. jan. 2. 19:40
5/9 anonim válasza:
Azt hiszem, hogy 1 literes, nagyon sokáig elég, jó nagy tégely és 1000FT. körül szokott lenni.
6/9 anonim válasza:
Ja, és ha zsírosodásra hajlamos a hajad, akkor csak a hajvégeket kend be vele vagy úgy, hogy a fejtetődnél a tövekre ne tegyél paolást.
7/9 A kérdező kommentje:
köszi a tippet, szerintem kipróbálom, ha már ennyi jót írtok róla :)
2011. jan. 3. 18:41
8/9 anonim válasza:
Legjobb:) Nekem is nagyon bevált:)
9/9 anonim válasza:
Nagyon jó, imádom!Ha legalább egy óráig rajta hagyod a hajadon, mint pakolás azt a kókuszos-tejes illatot sokáig fogod érezni a hajadba:) Én karira kaptam és még mindig van belőle, mondjuk majdnem félig, de minden hajmosásnak használom :) Azt én sem tudom mondjuk hogy hajvégeket ápolja- e rendesen, mert nekem az lenne a fontos! Ha erre vki tudja a választ, megköszönném :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!