Hajfestés otthon, de hogyan?
kávébarna (majdnem fekete)volt a hajam,szőkét szeretnék,ezért kb.2 hónapja voltam fodrásznál,melíroztuk.
a végét,ahol nagyon sötét a hajam egyáltalán nem szívja a hidrogén.
hogyan lehetne világosítani?
9. kerületben én is 9 ezret fizettem az első szőkítésért...utána meg még egyszer ennyit, hogy tényleg szőke legyen és ne rézvörös...szóval ha hátközépig ér, vagy hosszabb a hajad, akkor simán belekerül 18 ezerbe...Mondjuk nekem mindkét esetben szőkített, festett, vágott, beszárított, hajpakolás, minden volt.
Ha van hajfestésben, szőkítésben gyakorlott ismerősöd, akkor próbáljátok meg, bár jobb a fodrász. Elsőre (mivel sötétre volt eleve festve a hajad nem fogja rendesen levinni) lehet, hogy vöröses lesz. Sajnos ezt viselnek kell legalább 4 hétig, és utána a következő szőkítés után már lehet festeni is és akkor szőke lesz.
Sziasztok! Tudom, hogy nem teljesen erről szól a fórum, de hátha tud valaki valami okosat mondani. :)
Szóval az a helyzet, hogy most mahagónira van festve az egyébként sötétbarna hajam, de most valami ilyet szeretnék: [link]
Nem a legjobb kép a fényhatások miatt, de szerintem kivehető. Házi festésre festék ötlet? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!