Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Rágom a szám. Ez ellen mit...

Rágom a szám. Ez ellen mit tehetek?

Figyelt kérdés

Nagy bajom hogy rágom kívül a szám ha ideges vagyok és mindig olyan mintha ki lenne száradva és mindenki mondja : "Te totál ki van száradva a szád!"

Mit tehetek az ellen, hogy ne rágjam? Bocs ha furán fogalmaztam meg:S

2011. jan. 1. 18:32
 1/10 anonim ***** válasza:
hát ne rágd :D viccen kívül kend be ajakápolóval, attól talán elmegy tőle a kedved. Régen én is sokat rágtam és úgy szoktam le, hogy egyszer belenéztem a tükörbe és láttam, milyen ronda a szám és megfogadtam, hogy többet nem rágom. Igazából elhatározás kérdése.
2011. jan. 1. 18:37
 2/10 A kérdező kommentje:
én is mindig próbálom csak sok a stressz helyzetem meg elég izgulós vagyok dogák meg ilyenek elött és mindig rágom...még akkor is ha nem izgulok:S néha észre se veszem és a szüleim szólnak rám hogy álljak le:S az ajakápolót meg letörlöm:S
2011. jan. 1. 18:39
 3/10 anonim ***** válasza:
én is, nem vagy egyedül... :D mézet kenj a szádra, az jól ápolja, ha kiszárad! de nem is tudom, hogy szoktam le róla... tényleg elhatározás kérdése. ;)
2011. jan. 1. 18:52
 4/10 anonim ***** válasza:

Ez is olyan kényszerbetegség mint a körömrágás. Próbálj helyette találni valamit, amit csinálhatsz. Pl. rágózz.

Tudatosítsd magadban hogy nincs erre szükséged, elbírsz a stresszel. Az ilyen kényszerbetegségek mentális eredetűek, érdemes őket gondolati úton megoldani.

2011. jan. 1. 18:58
 5/10 anonim válasza:

Van az avonnál olyan szájfény ami dúsít...én is mindig rágtam...és vettem 1 olyat...az olyan h felpuhítja a szád és ha megpuhult a bőr akkor beivódik és kicsípi a szád,ettől lesz dús ajkad..csíp...mentolos picit...nah és ha rágod a bőrt akkor a húst csípi:D ezáltal leszoksz róla mert fáj :) én is így voltam vele

aztán ha leszoktál róla bekenheted egy kis labelloval a szád mielőtt rákened a szájfényt és akkor már nem csípi annyira a szád csak a teltség marad meg:)

2011. jan. 1. 19:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Jajj ismerős, sajnos ugyanígy vagyok vele, de most megfogadtam, hogy nem rágom többet....eddig összejött. Nekem az is sokat jelent, ha szépen ki van rúzsozva/szájfényezve..., mert úgy sokkal szebb..
2011. jan. 1. 19:35
 7/10 anonim ***** válasza:

ismerős, én is rágom 18 éves létemre. nem tudok leállni vele, ez ilyen káros szenvedély-szerű, mint a körömrágás(az is megvan nálam (y).

nem tudom, ez sajnos vagy elmúlik idővel(mással feltudod váltani ezt a kényszert), vagy nem. :/

18L

2011. jan. 1. 20:35
 8/10 anonim válasza:
körömrágásra nekem bevált a műköröm xD
2011. jan. 1. 20:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Én rúzsozom a szám, olyankor nem rágom, mert a fogam rúzsos lenne...de ha nincs kirúzsozva mindig rágom:(
2011. jan. 1. 23:31
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2011. jan. 2. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!