Rágom a szám. Ez ellen mit tehetek?
Nagy bajom hogy rágom kívül a szám ha ideges vagyok és mindig olyan mintha ki lenne száradva és mindenki mondja : "Te totál ki van száradva a szád!"
Mit tehetek az ellen, hogy ne rágjam? Bocs ha furán fogalmaztam meg:S
Ez is olyan kényszerbetegség mint a körömrágás. Próbálj helyette találni valamit, amit csinálhatsz. Pl. rágózz.
Tudatosítsd magadban hogy nincs erre szükséged, elbírsz a stresszel. Az ilyen kényszerbetegségek mentális eredetűek, érdemes őket gondolati úton megoldani.
Van az avonnál olyan szájfény ami dúsít...én is mindig rágtam...és vettem 1 olyat...az olyan h felpuhítja a szád és ha megpuhult a bőr akkor beivódik és kicsípi a szád,ettől lesz dús ajkad..csíp...mentolos picit...nah és ha rágod a bőrt akkor a húst csípi:D ezáltal leszoksz róla mert fáj :) én is így voltam vele
aztán ha leszoktál róla bekenheted egy kis labelloval a szád mielőtt rákened a szájfényt és akkor már nem csípi annyira a szád csak a teltség marad meg:)
ismerős, én is rágom 18 éves létemre. nem tudok leállni vele, ez ilyen káros szenvedély-szerű, mint a körömrágás(az is megvan nálam (y).
nem tudom, ez sajnos vagy elmúlik idővel(mással feltudod váltani ezt a kényszert), vagy nem. :/
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!