Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan csináljam, hogy ilyen...

Hogyan csináljam, hogy ilyen legyen a hajam? Kép lent.

Figyelt kérdés

nem tudom, hogy hogyan érhetném el, itthon (nem fodrásznál), hogy ilyen legyen a hajam. hogy fésüljem? mit csináljak? aki tudja, az le írná nekem a lépéseket, ennek a módját? előre is nagyon szépen köszönöm!:)

[link]

2011. jan. 1. 10:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem...

Megvan mosva... megszaritva... picit kisimitva, es talan valamilyen szer amitol fenyesebb vagy dusabbnak hat.

2011. jan. 1. 11:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
De hogyha alapbol nem ilyen a hajad, akkor sosem lessz ilyen, mert a lanynak a kepen, tenyleg dus haja van, es mondjuk,hogy neked vekony szalu, akkor nem fogsz elerni ilyen hatast, akarmit is csinalsz vele.
2011. jan. 1. 11:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is szeretnék ilyen hajat, de az én kis vékonyszálú hajammal ez lehetetlen. Szerintem kicsit fel is van tupírozva + ha hajszárításnál lefelé lógatva szárítod, akkor sokkal dúsabb lesz a hatás.
2011. jan. 1. 12:21
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Kör alakú fésűvel így kell beszárítani,majd rögzítés hajlakkal..A "frufrus" részt lehet tupírozni is.De ehhez tényleg dús haj kell.
2011. jan. 1. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!