Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik hajnövesztőszer a...

Melyik hajnövesztőszer a leghatásosabb?

Figyelt kérdés
Próbáltam már a revalidot de attol nagyon mejött az étvágyam. A biovannét is az meg nem ért semmit. Esetleg vki használt bánfit vagy varga hajcseppet?
2011. jan. 1. 09:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem használtam egyiket sem, de mindkettőről sok jót hallani, Bocs, hogy személyes tapasztalattal nem számolhatok be, de azt még tudom ajánlani, hogy havonta egy fél cm.-et vágass a hajadból nekem attól mindig gyorsabban nőtt. + sörélesztő tabletta dm-be 1000 körül van. Sok sikert....(én is növesztem a hajam)
2011. jan. 1. 09:20
 2/6 A kérdező kommentje:
köszii :) vágatni szoktam, csak sajnálom, mert ami megnöl azt le is vágatom. A sörélesztőről én is halottam, majd lehet kipróbálom.
2011. jan. 1. 09:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem a bánfi hajszesztől(+sampon) egy év alatt fülig érőből kb a hónaljamig nőtt:)
2011. jan. 1. 10:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Ricinus olaj.
2011. jan. 1. 17:19
 5/6 anonim ***** válasza:

A tépett hajat nehezebb megnöveszteni. Vágasd össze ha már elég hosszú vagy mondjuk két rétegre. A lényeg hogy minél egységesebb legyen az alja. Így nem kell minden hónapban, hanem csak három havonta 1 centit (ha nem teszed tönkre vasalással és egyebekkel) A haj nem vékonyodik el egy hónap alatt szóval nem szükséges minden esetben ilyen sűrű vágatni.

Nekem nem jöttek be ezek a szerek. A ricinusolaj az ami talán jót tett de nem igazán tudom, mert mikrogyűrűs hajhosszabbításom volt amitől gyorsabban nőtt (teher alatt nő a pálma ugye) szóval nem tudom hogy most a ricinusolaj vagy a terhelés. A baj az hogy rengeteg hajszálam eltört a töve fölött egy centivel. Nagyon mérges lettem. Soha többet mikrogyűrű és egyéb f.szságok.

Anyám azt mondta hogy amikor ők tinik voltak akkor szoros kis tincsekbe összegumizták a hajukat ugyanazért hogy húzódjon a töve és ettől megerősödik a hajhagyma és gyorsabban is nő. Bár ennek nincs tudományos alapja, csak megfigyelték.

2011. jan. 2. 00:08
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! van itt vki olyan aki a varga hajcseppet használta?
2011. jan. 2. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!