Mi történt a hajaddal az ecet hajpakolás használata után?
Mármint ecetes hajpakolás..:D
Ecet+olíva olaj=hajpakolás zsíros hajra..

Én tojásos pakolást használtam rá...utána leöblítettem ecetes vízzel (1 kanál ecet és vagy fél liter víz)mert az leviszi a szennyeződést...nem használt!
Minden drága sampont kipróbáltam...hajpakolást...semmi (mosás után 1 nappal már olyan volt,mintha zsíros lenne,3 nappal később már mostam,me zsírosodott!)
Vettem wu2 sampont ami normál és zsíros hajra jó,harmadszorra használom és már látszódik a hatása...5 napig be se zsírosodik és fényes lett a hajam tőle :)
Bocsi,h eltértem a kérdésedtől!

Füstölt.
Viccet félretéve: ecet+víz öblítésre jó.
Olajat én nem tennék hajtőre.
Én kókuszzsírt használtam (de bármilyen jó minőségű növényi zsiradék is jó) töredezés ellen. Hajmosás előtt bekentem a hajvégeket. Rajta hagytam fél órát és utána mostam meg samponnal, így a hajam tök puha és fényes lett.
Ecetet nem használok minden hajmosásnál, csak havonta 2x.

Az olaj nem tesz jót a hajnak, hacsak nincs valami speciális problémád. A hajad azért zárad ki, mert a nedvességtartalmából veszít, az olaj pedig ezt nem pótolja, mert ez víz és ha olajat kensz a hajadra akkor esélyed sincs hidratálni, mert taszítja a vizet. szóval így töményen nem jó.
Olajat arra szoktak használni, hogy megőrizd a hajad szépségét, mert ha ki olyaj kerül a hajadra, akkor lezárja a felületét és így nem szárad ki a hajad mondjuk a tűző napon nyáron, vagy a hidegben télen.
De ha sokat raksz rá az csak árt, bőven elég az, ami a hajbalzsamban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!