Milyen jo termeku make-up-ot ismertek?
Figyelt kérdés
Kombinalt borom van,.picit heges a borom.amit elszeretnek takarni,de olyat keresek ami nem ugy nezz ki mintha maszk lenne az arcomon.2009. jan. 27. 09:49
1/2 anonim válasza:
Heges arcbőrre találták ki a camouflage alapozókat.. Pl. Vichy Dermablend avagy Malu stb.. Ezeknél van olyan, aki úgy érzi, mintha maszkot viselne, mert jóval erősebb, teltebb mint a többi, mert a hegeket, különböző bőrhibákat el kell fednie. Egyébként én Clinique Real Make-up használok, azt nem tudom, hogy ez mennyire fedi el a nagyon broblémás bőrt, de egyáltalán nincs maszk hatása és nagyon természetes. Én sztm a Clinique-t mert érzékeny bőrre kifejezetten jó. A legjobb az lenne, ha bemennél pl. Dougles vagy nagyobb kozmetikai boltba és kérnéd az eladó segítségét és ő meg tudja mutatni Neked, hogy a Te bőrödhöz melyik fajta lenne a megfelelő.
2/2 A kérdező kommentje:
nagyon koszike.
2009. jan. 27. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!